20:07 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Νοσηλεύτρια Βάλια: Δεν μου νοίκιασαν διαμέρισμα γιατί δουλεύω στην ΜΕΘ -Τα συγκλονιστικά λόγια της

Νοσηλεύτρια Βάλια: Δεν μου νοίκιασαν διαμέρισμα γιατί δουλεύω στην ΜΕΘ -Τα συγκλονιστικά λόγια της

Γιατροί, νοσηλευτές, προσωπικό του ΕΚΑΒ, διοικητικό προσωπικό σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό. Μπορεί να είναι οι ήρωες, οι άνθρωποι που στηρίζουμε τις ελπίδες μας για να σώσουν τους δικούς μας ανθρώπους αν έχουν αρρωστήσει ή εμάς τους ιδίους, που θέλουμε να μας ενημερώσουν για την πορεία των δικών μας ανθρώπων… Τους επαινούμε, τους θαυμάζουμε… Αλλά μέχρι εκεί και από μακριά!

Η Βάλια, νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ σε σε νοσοκομείο αναφοράς συγκλονίζει με την ανάρτηση της στο facebook για τα όσα έχει βιώσει λόγω κορωνοϊού. Από τον ρατσισμό μέχρι το διαμέρισμα που δεν της νοίκιασαν… λες και είναι μίασμα!

Τι έγραψε η Βάλια στην ανάρτηση της:

Μετράω 9 μήνες που εργάζομαι σε νοσοκομείο αναφοράς. Αρχικά ήταν όλα άγνωστα για όλους μας και ο φόβος επικρατούσε. Γνωστοί και φίλοι, μου έλεγαν πως μπορώ και δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες και με ρωτούσαν αν φοβάμαι.

Φοβάμαι έλεγα αλλά προσέχω.

Καθώς οι μέρες περνούσαν έβλεπα τα βλέμματα τους πάνω μου με αγωνία, καχυποψία και φόβο. Όσοι ήξεραν πού δουλεύω έκαναν ένα βήμα πίσω. Δε τους κατηγόρησα ποτέ, τους κατανοούσα.

Πριν λίγο καιρό έψαχνα να βρω σπίτι, βρήκα, το έκλεισα, έδωσα εγγύηση και μια μέρα μετά με πήρε ο ιδιοκτήτης να μου το ακυρώσει γιατι έμαθε η πολυκατοικία ότι δουλεύω σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν ότι θα τους κολλήσω. Ξαφνιάστηκα. Στεναχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για την δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό.

Οι συνάδελφοι μου και εγώ έχουμε υποστεί αρκετές φορές κοινωνικό ρατσισμό αυτούς τους μήνες και ας προσέχουμε και ας έχει γεμίσει η μούρη μας σπυριά και σημάδια από τις μάσκες.

Είμαι η Βάλια, λοιπόν και είμαι πάλι αρνητική.

  • Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τον φονικό ιό
  • Διαβάστε εδώ όλα τα ιατρικά νέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

110 είναι τα καταστήματα εποχικών ειδών που θα ανοίξουν την Δευτέρα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας