Νοvartis: Το χρέος της εξεταστικής για τον ρόλο Παπαγγελόπουλου

Νοvartis: Το χρέος της εξεταστικής για τον ρόλο Παπαγγελόπουλου

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Μετά και την κατάθεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή ο οποίος χαρακτήρισε ως “κουμανταδόρο” των εισαγγελέων Διαφθοράς τον διαβόητο “Ρασπούτιν, δηλαδή των Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αλλά και τις αντιδράσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού κατά της Διαφθοράς μετά την κατάθεση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος τον κατονόμασε, η λύση για να αποδειχθεί η πλήρης αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβαινε στην Δικαιοσύνη επί ΣΥΡΙΖΑ είναι μία: Να διατάξει η  εξεταστική η οποία θα συσταθεί ούτως ή άλλως την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Παπαγγελόπουλου.

Με τον τρόπο αυτόν θα διαπιστωθεί εάν ο πρώην υπουργός μιλούσε με εισαγγελείς και πόσες φορές την ημέρα! Εάν τους καλούσε τρεις, τέσσερις ή πέντε φορές από το κινητό τηλέφωνο και για ποιον λόγο. Ο “Παπ” όπως τον αποκαλούσαν εκείνοι με τη σειρά τους.

Μαθαίνω ότι τις ημέρες της απόλυτης δόξας και παντοδυναμίας ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωνε, δεξιά και αριστερά, “υπερδύναμος” και ότι αδιαφορούσε εάν παρακολουθούνταν το τηλέφωνό του. Για τέτοια άνεση μιλάμε… 

Είμαι επίσης βέβαιος ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα αποδείξει εάν είχε επαφές ή όχι με την κα Ελένη Τουλουπάκη, την οποία ο κ. Αγγελής παρουσίασε ως πλήρως κατευθυνόμενη. Επιπλέον είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και ο πρώην υπουργός θα ζητήσει και ο ίδιος μια τέτοιου είδους έρευνα καθώς δηλώνει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα… 

Άλλωστε μετά την κατάθεση Σαμαρά, δήλωσε: “Αργία μήτηρ πάσης κακίας. Κάποιοι που δεν μπορούν να δεχθούν ότι έχουν μπει στο περιθώριο, επιζητούν απεγνωσμένα πέντε λεπτά δημοσιότητας. Ο κύριος Σαμαράς από ότι φαίνεται δεν έχει δουλειά να κάνει και μηρυκάζει τα ίδια και τα ίδια. Αν η υπόθεση φθάσει στη Βουλή κάποιοι θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αξίζει. Όσο για τον «Ρασπούτιν«, θα τα πούμε σύντομα”.

Σχόλια