Ντοκουμέντο: Η άγνωστη σχέση Λοβέρδου-Παπαγγελόπουλου

Ντοκουμέντο: Η άγνωστη σχέση Λοβέρδου-Παπαγγελόπουλου

Aνδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Παπαγγελόπουλος! Μια άγνωστη πτυχή της πολεμικής, πλέον, σχέσης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του ελεγχόμενου πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδου, προκύπτει από το αρχείο της εφημερίδας “Τα Νέα” που δημοσιεύει το eReportaz. Στις αρχές της δεκαετίας και συγκεκριμένα την περίοδο 2010-2012 όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, υπήρξε υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Παπανδρέου φαίνεται ότι είχε συνεργαστεί με τον Παπαγγελόπουλο με σκοπό την πάταξη της διαφθοράς στα νοσοκομεία!

Όπως γράφει η παραπολιτική στήλη των “Νέων” ο Παπαγγελόπουλος είχε “υποστηρίξει νομικά τον Λοβέρδο στη συγκρότηση ενός πειθαρχικού μηχανισμού που να αποτρέπει λοβιτούρες στα νοσοκομεία”!

Μάλιστα μεταχρονολογημένο δημοσίευμα στις 14 Μαϊου 2011 έκανε λόγο για εκλεκτικές σχέσεις μεταξύ Λοβέρδου και Παπαγγελόπουλου. “Ο υπουργός Υγείας που είναι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου έχει πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας με τον συνταξιούχο πλέον εισαγγελικό λειτουργό”, κατέληγε το δημοσίευμα.

Πλέον Λοβέρδος και Παπαγγελόπουλος δεν διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων. Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει για τον φίλτατο Ανδρέα το “δεν ήξερε, δεν ρώταγε” σχετικά με τα άτομα που επέλεγε να συνεργαστεί;

Δείτε τα δημοσιεύματα:

Λοβέρδος

Λοβέρδος

Σχόλια