7:17 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ντοκουμέντο: Η υπόθεση της δήθεν μίζας Σαμαρά αρχειοθετήθηκε από την Τουλουπάκη!

Ντοκουμέντο: Η υπόθεση της δήθεν μίζας Σαμαρά αρχειοθετήθηκε από την Τουλουπάκη!

Εμφανίστηκε έγγραφο για δήθεν μίζα στο Σαμαρά για υπόθεση που έχει αρχειοθετηθεί από το  2019! Σε παρωδία εξελίσσεται η υπόθεση των επιλεκτικών διαρροών-πυροτεχνημάτων από μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Τη στιγμή που το πολιτικό σύστημα απασχολείται από τις αποκαλύψεις Μιωνή και τους διαλόγους-φωτιά με το Νίκο Παππά, για λόγους αντιπερισπασμού μέλη της μειοψηφίας διέρρευσαν ένα δήθεν έγγραφο-βόμβα το οποίο αποκάλυπτε “μίζα” 2.5 εκ. ευρώ που φέρεται να κατέληξε στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μέσω του Σταύρου Παπασταύρου!

Μάλιστα ο συνήθως σοβαρός Σπύρος Λάππας, πρότεινε να απευθυνθεί ερώτημα προς την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη προκειμένου η Προανακριτική να πληροφορηθεί τι έχει απογίνει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Στην ουσία η δήθεν αποκάλυψη φωτιά αφορά μια κατάθεση που δόθηκε τον Οκτώβριο του 2015 στον εισαγγελέα, Γιάννη Δραγάτση, από μια ελληνοελβετίδα, την Άρτεμις Νιάρου, η οποία εργάζεται σε ελβετική εταιρεία ιδιωτικών ερευνών! Πρόκειται για κατάθεση η οποία είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τη δήθεν εγκληματική οργάνωση των Μιωνή, Παπασταύρου, Μεταξά, κα, που φέρονται να ξέπλεναν χρήματα μέσω της λίστας Λαγκάρντ και η οποία ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ τον Ιούνιο του 2019 από την εισαγγελία Διαφθοράς. Δηλαδή την Ελένη Τουλουπάκη.

Η διερεύνηση της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε -όπως είχε αποκαλύψει η “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” μετά από καταγγελία-επιστολή του εκδότη της “δημοκρατίας” Ιωάννη Φιλιππάκη στο γραφείο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου τον Αύγουστο του 2015, λίγο πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Ακολούθησε το πρώτο μυστικό ταξίδι στο Παρίσι για να ληφθεί κατάθεση από τον Ερβέ Φαλτσιανί από τους εισαγγελείς Ζαγοραίο, Τουλουπάκη, Ντζούρα και Καλούδη τον Σεπτέμβριο του 2015 εν αγνοία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά η κα Τουλουπάκη η οποία την είχε ανοικτή επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια έως ότου αποφάσισε να την αρχειοθετήσει 20 ημέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Και πάλι η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” είχε δημοσιεύσει το έγγραφο της αρχειοθέτησης.

Δείτε το έγγραφο της αρχειοθέτησης: 

 

Η μεγάλη σημερινή αποκάλυψη για μια υπόθεση η οποία έχει αρχειοθετηθεί από την εισαγγελία Διαφθοράς θα ήταν απλά κωμική, εάν σύσσωμα τα Μέσα της αντιπολίτευσης και φυσικά ο εκτεθειμένος (πολιτικά και όχι μόνο) Νίκος Παππάς δεν την επικαλούνταν προκειμένου να αλλάξουν την ατζέντα. Εκτός εάν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην υπουργός είναι διατεθειμένοι πλέον να “θυσιάσουν” την Ελένη Τουλουπάκη κατηγορώντας την ότι έκανε πλάτες στον Σαμαρά ή στον Παπασταύρου!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας