14:07 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Ντροπή: Παρουσίασαν ως "αποκλειστικό" το δεύτερο κρυφό προφίλ του Στάθη Παναγιωτόπουλου που είχαμε αποκαλύψει από τις 20/12

Ντροπή: Παρουσίασαν ως "αποκλειστικό" το δεύτερο κρυφό προφίλ του Στάθη Παναγιωτόπουλου που είχαμε αποκαλύψει από τις 20/12

Το ereportaz.gr και η “ΜΠΑΜ” είχαν αποκαλύψει εδω και αρκετές ημέρες , με αλλεπάλληλα αποκλειστικά δημοσιεύματα του δημοσιογράφου Νίκου Νικολετάκη για το δεύτερο κρυφό προφίλ του Στάθη Παναγιωτόπουλου ,το οποίο χρησιμοποιούσε σε ιστοσελίδα με θέματα για οίκους ανοχής.

“Τα αποκλειστικά”

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στάση μεγάλων καναλιών  και ιστοσελίδων οι οποίες ,όχι μόνο δεν έκαναν αναφορά στις αποκαλύψεις της εφημερίδας ΜΠΑΜ και του ereportaz.gr για τις αναρτήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ,που οδήγησε και στην τρίτη μήνυση σε βάρος του αλλά το παρουσίασαν και ως…αποκλειστικό ακόμα και στο τρέιλερ του δελτίου ειδήσεων…

Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό θέμα όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα. 

“Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη καταγγέλλουσα αναγνώρισε τον εαυτό της στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας μας. Συγκεκριμένα γράφαμε: “Το πλέον ενδιαφέρον όμως που προκύπτει από την έρευνα της «Μ» είναι το γεγονός ότι η διαρροή «καυτού υλικού» δεν είναι «ένα στιγμιαίο λάθος» όπως διατείνεται, όψιμα, μέσω του δικηγόρου του ο Παναγιωτόπουλος, αλλά τρόπος ζωής. Είναι ενδεικτικό ότι τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο του 2021, ενώ εκκρεμούσε η ποινική υπόθεση σε βάρος του, ο συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» συμμετείχε -και μάλιστα πολύ ενεργά- ως Mr “W” σε γνωστή ελληνική ιστοσελίδα η οποία καλεί τους χρήστες της να δημοσιοποιούν φωτογραφίες από τις γυναίκες ή τις σχέσεις τους!

Έσβησαν το θέμα σύζήτησης μετά τις αποκαλύψεις μας

Όπως είχαμε γράψει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΠΑΜ στις 19/12/21  και δημοσιεύτηκε στη συνέχεια στο ereportaz.gr οι αναρτήσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου έγιναν μέσα από ένα φόρουμ στο οποίο διάφοροι χρήστες, ομοϊδεάτες του πρώην παρουσιαστή, αναρτούσαν φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τις ερωτικές τους συνευρέσεις. Οι περισσότερες, εάν όχι όλες, από τις γυναίκες οι οποίες απαθανατίζονται αγνοούσαν ότι έγιναν βορά στα φιλήδονα βλέμματα των επισκεπτών του συγκεκριμένου σάιτ.

Από τη δημοσιογραφική έρευνα της «Μ» προκύπτει ότι μετά τον σάλο που ξέσπασε, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, άλλοι χρήστες του φόρουμ άρχισαν να “κελαηδούν” για τις ημέρες και τα έργα του κυρίου «W».

Γράφαμε τότε: “Όπως φαίνεται, ο πρώην συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» χρησιμοποίησε ελαφρά παραλλαγμένο ψευδώνυμο, παρόμοιο με αυτό που είχε όταν ανάρτησε τα βίντεο με τις προσωπικές στιγμές με πρώην ερωτικές παρτενέρ του. Η απαρχή για την έρευνά μας έγινε όταν αντιληφθήκαμε ένα σχόλιο που έγραφε «φανταστείτε την περίπτωση να έχει ποστάρει εδώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος»! Σε αυτό απάντησαν αρκετοί χρήστες, ένας εκ των οποίων παρέθεσε συγκεκριμένο λινκ που ανέφερε: «Έχει ποστάρει φωτογραφίες που υπάρχουν και στα φόρουμ που έχει αναρτήσει φωτογραφίες ως ‘‘W’’» .

Ανάρτηση από το φόρουμ αυτό (που πλέον έχει “κατέβει”), στο οποίο μέλος της σελίδας δίνει συγκεκριμένο λινκ με ανάρτηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στάθης Παναγιωτόπουλος waylon63


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοφία Μπεκατώρου: «Υπάρχουν 37 καταγγελίες κοριτσιών και οι φερόμενοι δράστες βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους ο παρουσιαστής – Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις σοκ! (βίντεο)


Από το 2019

Πατώντας στο συγκεκριμένο λινκ, το οποίο παρέμενε ενεργό μέχρι σήμερα το μεσημέρι, ο επισκέπτης του site αντίκρυζε κοντινή φωτογραφία από ερωτική πράξη καθώς και μία γυμνόστηθη ξανθιά γυναίκα, χωρίς να απεικονίζονται πρόσωπα. Από την αναζήτηση αποκαλύπτεται ότι τις συγκεκριμένες εικόνες τις ανέβασε στις 21 Μαρτίου 2021 ο «W», δηλαδή ο Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε σχόλιο πώς φαίνεται από μπροστά η εικονιζόμενη. Μάλιστα, σε άλλη ανάρτηση που είχε κάνει νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία γυναίκας με ακάλυπτα οπίσθια και λεζάντα: «Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει!». Ο «W» είναι εγγεγραμμένο μέλος της ιστοσελίδας από τον Οκτώβριο του 2019. Έχει μάλιστα ως φωτογραφία προφίλ μια κοντινή λήψη από ερωτική πράξη. Μερικές από τις χυδαίες αναρτήσεις του, συνοδευόμενες από φωτογραφίες παρτενέρ του που καταφέραμε να εντοπίσουμε, είναι οι εξής:

 

  • • Στις 17 Απριλίου 2021 ανέβασε μία κοντινή φωτογραφία από σεξουαλική πράξη με γυναίκα με την υποτιμητική έκφραση: «Κι άλλη άποψη της κ…».

 

  • • Στις 30 Απριλίου σχολίασε σε ανάρτηση άλλου μέλους: «Πω πω στρινγκάρα η άτιμη… π… μου τον έκανε».

Στάθης Παναγιωτόπουλος waylon63

  • • Την 1η Μαϊου 2021 ο «W» ανέβασε και πάλι μια φωτό με close up από ερωτική πράξη και έγραψε ως λεζάντα: «Αναμνήσεις…».
  • • Νωρίτερα, στις 28 Νοεμβρίου 2020 είχε ανεβάσει φωτογραφία γυμνόστηθης κοπέλας με τίτλο «Αληθινή 100%».

Στάθης Παναγιωτόπουλος waylon63

Συζητήσεις

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, παρά τις αναφορές που κατά καιρούς έχουν γίνει ,αλλά και την αποκάλυψη της «Μ» παραμένει ενεργή και ανανεώνεται με νέο υλικό! Από τις συνομιλίες των χρηστών προκύπτει ξεκάθαρα ότι ορισμένοι από αυτούς που ανεβάζουν φωτογραφίες βιντεοσκόπησαν και φωτογράφησαν τις ερωτικές τους παρτενέρ εν αγνοία τους.

Πριν κατέβει το φόρουμ είχε πάνω από 2.750 σελίδες με αναρτήσεις οι οποίες συνεχίζονταν, παρά τις εξελίξεις στο θέμα Παναγιωτόπουλου. «Θέλει προσοχή ρε ν… τυπάρες του νήματος όσοι ποστάρετε καραδοκούν Ελληνίδες να σας κάνουν πακέτο όπως τον ‘‘W’’» αναφέρει ένα μέλος, και ένας άλλος με πολλές αναρτήσεις συμπληρώνει: «Χαιρετώ τους μελλοστάθηδες». Όσοι και όσες αντιδρούν στις αναρτήσεις του συγκεκριμένου φόρουμ, που εκθέτει γυναίκες σε άκρως προσωπικές στιγμές, δέχονται συνήθως χλευαστικά σχόλια.

Ένας έγραψε: «Να κάνω εγώ μια χαζή ερώτηση; Έχετε τη συναίνεση των εικονιζόμενων για την ανάρτηση των φωτογραφιών τους εδώ;».

Μια γυναίκα αναρωτήθηκε: «Δεν θα έπρεπε να ερωτηθούν οι κοπελιές αν θέλουν να εμφανίζονται φωτό τους στο Διαδίκτυο; Έστω κι αν δεν φαίνεται πρόσωπο; Δηλαδή όποιος θέλει ποστάρει ό,τι γουστάρει εδώ;». Η απάντηση που έλαβε από άλλον χρήστη της σελίδας ήταν: «Σταμάτα μωρή παρθένα και εσύ. Λες και από τον κ@@ο θα καταλάβει ο κόσμος ποια είναι».

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας