Ο Άδωνις Γεωργιάδης καταρρίπτει το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για τα κέρδη της Novartis

Ο Άδωνις Γεωργιάδης καταρρίπτει το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για τα κέρδη της Novartis

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter καταρρίπτει την δήλωση Χαρίτση περί μείωσης του τζίρου της Novartis κατά τη διάρκεια της θητείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ισολογισμό που ανήρτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα κέρδη της εταιρίας το 2015 όπου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, αυξήθηκε και έφτασε στα 24.384.872 ευρώ. Το 2016 υπήρξε επίσης σημαντική αύξηση του τζίρου καθώς άγγιξε τα 13.395.765 ευρώ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε:

“Επειδή οι του Σύριζα στο ψεύδος είναι ασυναγώνιστοι, ιδού Τα Κέρδη της Novartis επί των ημερών μου και επί των ημερών τους από τους ισολογισμούς της εταιρίας. Στην χρόνια μου ζημίες, στα δικά τους από το καλό στο καλύτερο. Αλλά «εμάς λάδωνε» η εταιρία για να έχει ζημιές…

Εδώ είναι ο πίνακας με τα κέρδη ανά έτος κύριε Χαρίτση. Ίσως σας διέφυγε, είναι ανθρώπινο. Δυστυχώς για σας όμως οι ισολογισμοί επιβεβαιώνουν την κατάθεση Φρουζή. Επίσης δεν άκουσα καμμία διάψευση για τις πολλές συναντήσεις του και με τον κ. Τσίπρα και με τους κ. Ξανθό κλπ”

Σχόλια