Ο Ανδρέας Γεωργίου στο σπίτι της «Μπρουκ», στην Καλιφόρνια

Ο Ανδρέας Γεωργίου στο σπίτι της «Μπρουκ», στην Καλιφόρνια

Ο Ανδρέας Γεωργίου στο σπίτι της «Μπρουκ», στην Καλιφόρνια

Ποιος… Ριτζ; Στο Χόλιγουντ βρίσκεται ο Ανδρέας Γεωργίου, καθώς αναμένεται να παίξει στη σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία».Πέμη Ζούνη: «Το μόνο κοινό που βρίσκω στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Αντρέα Γεωργίου…»
Ο δημιουργός των «8 Λέξεων» περνά όμορφες στιγμές στην Αμερική συνδυάζοντας δουλειά με διασκέδαση. Μετά τη συμμετοχή της γνωστής σε όλους μας «Μπρουκ», Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει στις «8 Λέξεις», τώρα ήρθε η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να πρωταγωνιστήσει στη θρυλική σειρά «Τόλμη και γοητεία».

Θερμή υποδοχή
Ο νεαρός σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Κούλλη Νικολάου στην Καλιφόρνια. Το βράδυ της Κυριακής οργανώθηκε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι της Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία τους υποδέχτηκε θερμά. Άλλωστε, όπως είχε δείξει και κατά την επίσκεψή της στη χώρα μας και την εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Αμερικανίδα σταρ είναι ιδιαίτερα προσιτή.Κούλλης Νικολάου: «Με τον Ανδρέα Γεωργίου ήμασταν λίγο πριν την πόρτα της φυλακής»

Τα επεισόδια με τον Ανδρέα Γεωργίου θα προβληθούν στις αρχές του 2020, ενώ ο ίδιος δεν αποκαλύπτει, λόγω συμβολαίου, λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Σχόλια