17:14 Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ο... ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ για το θέμα Φουρθιώτη, την θεματική άδεια και τους διεκδικητές

Ο... ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ για το θέμα Φουρθιώτη, την θεματική άδεια και τους διεκδικητές

Την προηγούμενη εβδομάδα μονοπώλησε την επικαιρότητα το θέμα του Μένιου Φουρθιώτη. Μάλιστα, εκκρεμούν τρεις μηνυτήριες αναφορές από το υπουργείο Εργασίας, τη Βουλή των Ελλήνων και την ΕΣΗΕΑ. Το βασικό ερώτημα, όμως, που δεν έχει απαντηθεί μέχρι τώρα, είναι το ποιος έδωσε εντολή για παροχή προσωπικής ασφάλειας στον Φουρθιώτη εκτός του γεγονότος ότι ο ίδιος είχε καταγγείλει απειλές κατά της ζωής του, ενώ το αστυνομικό δελτίο είχε καταγράψει εμπρηστικούς μηχανισμούς που είχαν εκραγεί έξω από το σπίτι του αλλά και το κανάλι «Ε» στο οποίο εργάζεται. Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Φουρθιώτης είχε… υπερκομματική στήριξη. Αρχικά από τον «κοντό» του Μαξίμου, έπειτα από στέλεχος του ΚΙΝΑΛ (που προέρχεται από τη νέα γενιά) και τέλος από πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει στους λεγόμενους «58».

Μάλιστα, λέγεται ότι στα άμεσα πλάνα του παρουσιαστή ήταν η διεκδίκηση πανελλήνιας θεματικής άδειας, σε συνεργασία με γνωστό επιχειρηματία με τον οποίο συνεργάζεται αδιαλείπτως τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, λέγεται ότι παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό, είχε αποφασισθεί η εκταμίευση ενός τεράστιου ποσού, καθώς η απόκτηση θεματικής άδειας είχε αναχθεί σε αυτοσκοπό για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Ωστόσο, τα ονόματα που έπρεπε να χτυπήσει, προέρχονται από την αφρόκρεμα του εγχώριου επιχειρείν. Πιο συγκεκριμένα, την κάθοδο στον διαγωνισμό σκέφτονται οι Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης, ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος, καθώς και οι Θέμης και Γιάννης Αλαφούζος.

Όσο για τον ιδιοκτήτη του γνωστού διαδικτυακού Ομίλου, οι φήμες που τον ήθελαν να ασχολείται με την απόκτηση θεματικής άδειας δεν φαίνεται να ευσταθούν. Μαθαίνω ότι όντως δέχτηκε κρούση από ομάδα επιχειρηματιών που πρόσκειται σε επιτελικά στελέχη της Κουμουνδούρου, αλλά δεν ενέδωσε. Βλέπετε, είναι σοβαρός επιχειρηματίας, με όραμα πάνω στα θέματα ηλεκτρονικού Τύπου και σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να αναλάβει ρόλο «Καλογρίτσα». Μάλιστα, και κατά τον διαγωνισμό-παρωδία των τηλεοπτικών αδειών, δεν θέλησε να έχει καμία συμμετοχή διαβλέποντας ίσως τις αστοχίες της διαγωνιστικής διαδικασίας, και διατρανώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο ηλεκτρονικός Τύπος, τον οποίο και θεωρεί το μόνο είδος που μπορεί να έχει μέλλον στον τομέα της ενημέρωσης. 

Δείτε επίσης: ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ: Ποια γνωστή κυρία της πολιτικής και της κοσμικής Αθήνας «ξέχασε» τον Δημήτρη Λιγνάδη;

ο… ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Όπως δημοσιεύτηκε στη «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας