23:38 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ο απαράδεκτος κύριος Κούλογλου

Ο απαράδεκτος κύριος Κούλογλου

Ο κύριος Κούλογλου αποφάσισε, την περίοδο που η Ελλάδα χρειάζεται την πλήρη στήριξη τόσο του λαού όσο και της Ευρώπης, να μιλήσει σε Ευρωπαϊκό κανάλι και να επικρίνει τις δράσεις της κυβέρνησης στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ο κύριος Κούλογλου αποφάσισε, την περίοδο που η Ελλάδα έχει φορτωθεί το βάρος προστασίας των Εθνικών και Ευρωπαϊκών συνόρων, να προωθήσει τις δικές του πολιτικές θέσεις αδιαφορώντας για την συλλογική εικόνα της Ελλάδας.

Ο απαράδεκτος κύριος Κούλογλου αποφάσισε να παρουσιάσει την εικόνα μιας Ελλάδας διχασμένης και ασταθής στο εσωτερικό της. Μια εικόνα που έχει κουράσει την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα την ίδια.

Το τηλεοπτικό κανάλι France 24 ανάρτησε σήμερα το βίντεο της εκπομπής στην οποία ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σφράγισμα των συνόρων χωρίς αναφορά στην Τουρκική προκλητικότητα και στην απόφαση του Τ. Ερντογάν να χρησιμοποιήσει τους μετανάστες ως μέσο εκβιασμού του συνόλου της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Ici L’ Europe στην τηλεόραση France 24, o Έλληνας Ευρωβουλευτής αφενός κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για την απόφαση να σφραγίσει τα σύνορα και από την άλλη ανέφερε πως κάποιοι παίρνουν όπλα και «πάνε στα σύνορα να πυροβολήσουν τους πρόσφυγες».

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της δημοσιογράφου και άλλων καλεσμένων που μίλησαν για εκβιασμό του Ερντογάν σε βάρος της Ευρώπης και την χρησιμοποίηση των μεταναστών.

Το βίντεο με την παρέμβαση Κούλογλου στη γαλλική τηλεόραση:

Την παρέμβαση του κ. Κούλογλου έφερε στη δημοσιότητα ο Δ. Κούρκουλας με ανάρτησή του στο facebook κάνοντας λόγο «ρεσιτάλ προπαγάνδας» σε βάρος της χώρας.

Η ανάρτηση του κ. Δημήτρη Κούρκουλα:

https://www.facebook.com/dimitris.kourkoulas.9/posts/10216906681564078

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας