19:53 Σάββατο 13 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Δήμαρχος Αθηναίων διόρισε τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα, Πρόεδρο του Εθνικού κήπου

Ο Δήμαρχος Αθηναίων διόρισε τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα, Πρόεδρο του Εθνικού κήπου

Την προεδρία του Εθνικού Κήπου αναλαμβάνει ο Ανδρέας Παπανδρέου, γιος του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αθηνών, Χάρη Δούκα. Πρόκειται για το πρώτο του βήμα στην πολιτική, καθώς μέχρι και πρόσφατα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη. Ο Ανδρέας Παπανδρέου “τζούνιορ” σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο και έπειτα βρέθηκε στη Βοστώνη για να συνεχίσει τις σπουδές του στα οικονομικά.

Ωστόσο, πολύ γρήγορα εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και βρέθηκε στη Σουηδία προκειμένου να σπουδάσει Κοινωνιολογία. Ούτε, όμως, η κοινωνιολογία φάνηκε να του ταιριάζει και έτσι δύο χρόνια μετά βρέθηκε στο Λονδίνο, για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.

Επιστρέφοντας στην Κρήτη βρέθηκε στα Χανιά όπου έκανε μεταπτυχιακό στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ). Εκεί, στην Κρήτη, βρήκε τελικά την Ιθάκη του. Κατά την παραμονή του στη Μεγαλόνησο, άρχισε να ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον διδάσκει μελισσοβελονισμό.

Ο μελισσοβελονισμός είναι βελονισμός που γίνεται με με κεντριά μελισσών σε αρθρώσεις του σώματος, πρακτική που βελτιώνει, μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενεργοποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό. Παράλληλα σε ενοικιαζόμενα κτήματα καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα, ενώ, παράλληλα, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.

Προτού ασχοληθεί με τον βελονισμό εργάστηκε για ένα διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ για λίγο καιρό ήταν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φίλοι του Εθνικού Κήπου : Δεν συμφωνούν με τις εργασίες που ετοιμάζει ο δήμος Αθηναίων

Ο Κικίλιας ζήτησε να μάθει για την αξιοποίηση του Εθνικού Κήπου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας