2:41 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Δήμος Βερύκιος εξηγεί στα ίσια γιατί κόπηκε η Ελληνοφρένεια

Ο Δήμος Βερύκιος εξηγεί στα ίσια γιατί κόπηκε η Ελληνοφρένεια

Γιατί κόπηκε ξαφνικά η εκπομπή Ελληνοφρένεια; Διότι κάποιους ενοχλούσε; Διότι δέχθηκε σκληρή κριτική εσχάτως για τους καλεσμένους της; Συνέβη κάτι άλλο;

Την εξήγηση δίνει ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος μην ξεχνάμε εκτός από δημοσιογράφος του Alpha είναι και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και γνωρίζει κάτι παραπάνω…

«Επειδή δεν είμαι κότα λυράτη και μου έρχονται μηνύματα «γιατί δεν λες για την Ελληνοφρένεια» και διαβάζω και στο Έθνος: «Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε», να πω πω δεν είναι έτσι ρε παιδιά!

 Η τηλεόραση είναι επιχείρηση δεν είναι μοναστήρι. Δεν είναι Κύριε ελέησον! Ευλόγησον! Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε. Αυτοί που λένε τώρα για την Ελληνοφρένεια, ενδεχομένως δεν έβλεπαν την Ελληνοφρένεια. Δεν την στήριζαν. Δυστυχώς ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο του σταθμού. Εγώ θέλω την εναλλακτική ενημέρωση και με κόστος, αλλά μέχρι εκεί που μπορούν να κρατήσουν οι πλάτες της επιχείρησης. Οικονομικά και εμπορικά και όχι πολιτικά δε συνέφερε η συνέχιση της συγκεκριμένης εκπομπής».

Η αλήθεια είναι πως τα «νούμερα» της εκπομπής είχαν φθίνουσα πορεία εδώ και 1,5 σεζόν και οι εξηγήσεις του Δ. Βερύκιου φαίνεται να «αγκαλιάζουν» την πραγματικότητα. Κάποια επεισόδια έμειναν κοντά στο 9%, όταν στο παρελθόν η εκπομπή πλησίαζε 30άρια! Να σημειωθεί, πάντως, πως οι συντελεστές της εκπομπής εξακολουθούν να θεωρούν πως πρόκειται για επέμβαση λογοκρισίας!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας