7:45 Κυριακή 29 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ο «δράκος του Κάβου» αποκλειστικά στην ΜΠΑΜ: «Δεν τη βίασα, δεν ήθελα να ξαναπάω φυλακή»

Ο «δράκος του Κάβου» αποκλειστικά στην ΜΠΑΜ: «Δεν τη βίασα, δεν ήθελα να ξαναπάω φυλακή»

Ο Δημήτρης Ασπιώτης σπάει τη σιωπή του στην εφημερίδα ΜΠΑΜ μέσα από το νοσοκομείο, αρνείται την απαγωγή και κακοποίηση της 34χρονης Αλβανίδας στην Κέρκυρα και δηλώνει ότι είχαν ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της! Στο φως η ανατριχιαστική κατάθεση της γυναίκας που μαρτύρησε στα χέρια του δράστη.

Του Κυριάκου Θεοδοσίου

«Δεν απήγαγα και δεν βίασα την κοπέλα. Είχαμε ερωτική επαφή με τη συγκατάθεσή της. Ήπιαμε κρασί, φάγαμε επί τρεις ημέρες. Μπορούσε να διαφύγει, αν ήθελε. Είμαστε φίλοι», ξεσπά στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» ο «δράκος του Κάβου» λίγο πριν οδηγηθεί στις φυλακές, αφού την Πέμπτη κρίθηκε προφυλακιστέος για τις κατηγορίες απαγωγής, βιασμού σε βάρος 34χρονης και παράβασης του νόμου περί όπλων. Ο Δημήτρης Ασπιώτης συνεχίζει μιλώντας αποκλειστικά στη «Μ» από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος και φρουρούμενος: «Δεν είχα κανέναν λόγο να διακινδυνέψω να ξαναβρεθώ στη φυλακή. Η παλιά καταδίκη με καταδιώκει. Μου κόλλησαν το παρατσούκλι «Ο δράκος του Κάβου». Με έχουν καταστρέψει, θέλω να φτιάξω από την αρχή την ζωή μου».

Διαβάστε περισσότερα στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα

Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» φέρνει στο φως όλο το άγνωστο παρασκήνιο της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Η κατάθεση της 34χρονης, που δημοσιεύει η εφημερίδα σοκάρει, αφού η γυναίκα αποκαλύπτει όλα όσα βίωσε στα χέρια του Ασπιώτη για ημέρες. Η αλβανικής καταγωγής γυναίκα που ζει στην Ελλάδα από το 1995 δίνει το δικό της στίγμα.

Διαβάστε περισσότερα στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας