5:20 Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

O Έλληνας υπουργός με το 'άφαντο' βιογραφικό σε διεθνές φόρουμ!

O Έλληνας υπουργός με το 'άφαντο' βιογραφικό σε διεθνές φόρουμ!

Γράφει ο Παραπολιτικός

Ως γνωστόν ο Νίκος Παππάς, υπουργός Επικρατείας και “στόχος” των δημοσιογράφων με τις περούκες (που κανονικά πρέπει να τους απαγορευθεί η είσοδος στην ελληνική επικράτεια και στην συνέχεια να μαστιγωθούν μέχρι θανάτου) βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στον Καναδά όπου συμμετείχε στο στο forum «Global Progress (Παγκόσμια Πρόοδος) 2016», μια διοργάνωση που δικτυώνει προοδευτικά think tanks, πρωτοβουλίες, ινστιτούτα και κινήσεις από όλο τον κόσμο». 

Στην σημαντική αυτή (αν μη τι άλλο) εκδήλωση εκτός από τον έλληνα υπουργό Επικρατείας έδωσαν το παρόν ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Sigmar Gabriel, ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας, Bill Shorten, ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας, Jonas Gahr Store και η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εμπορίου της Σουηδίας, Ann Linde.

Δεν έχω πλήρη εικόνα για τις εντυπώσεις που προκάλεσε η παρουσία του κ. Παππά. Αυτό που γνωρίζω είναι όμως ότι για ακόμη μια φορά πρωτοτυπήσαμε. καθώς ο έλληνας υπουργός ήταν ο μοναδικός ομιλητής χωρίς βιογραφικό! Για του λόγου το αληθές… 

Screen Shot 2016-09-22 at 8.41.23 PM

Και να πεις ότι ο Έλλην minister δεν έχει σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο;

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας