2:09 Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Ο Ερντογάν φέρνει το «διαζύγιο» ΣΚΑΪ - Ατζούν;

Ο Ερντογάν φέρνει το «διαζύγιο» ΣΚΑΪ - Ατζούν;

Τίποτα δεν είναι βέβαιο για τη συνεργασία του Ατζούν Ιλίτζαλι με τον ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν και μαθαίνω πως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι εκρηκτική, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη.

Πολλά πρόσωπα του καναλιού ξεκινώντας από τις κατώτερες βαθμίδες και φτάνοντας έως ψηλά στη διοίκηση θέλουν για ευνόητους λόγους η συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό και το κανάλι να τερματιστεί άμεσα.

Στον σταθμό εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχομένο να προχωρήσουν μόνο οι δύο παραγωγές που έχουν εξαγγελθεί για το πρώτο μισό της νέας σεζόν, δηλαδή το «My style Rocks» και το «The Voice» και στη συνέχεια η συνεργασία να λήξει. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και αν σημαίνει μη προβολή του «Survivor» στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Είναι γνωατό πως μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκρεμμότητες και αυτό είναι ένα ακόμη «αγκάθι» για την πρόωρη λήξη της συνεργασίας.

Σε περίπτωση βέβαια που υπάρξει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο η απόφαση είναι ειλημμένη. Διακόπτεται κάθε συνεργασία με τον Ατζούν Ιλίτζαλι με όποιο κόστος πράγμα που σημαίνει πως ακόμη και αν έρχουν αρχίσει να «τρέχουν» το ριάλιτι μόδας και το talent show θα σταματήσουν και αυτά.

Λέτε ο Ερντογάν να φέρει το «διαζύγιο» μεταξύ ΣΚΑΪ και Ατζούν;

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας