11:35 Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Ο Γιουνκέρ ακύρωσε τη συνάντηση του με τον Κ. Μητσοτάκη!

Ο Γιουνκέρ ακύρωσε τη συνάντηση του με τον Κ. Μητσοτάκη!

Την ύστατη πραγματικά στιγμή, ένεκα του βεβαρημένου προγράμματος του κ. Γιούνκερ για το Brexit, η Κομισιόν ενημέρωσε πως ακυρώνεται το επίμαχο ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

«Ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που ξεκινάει σήμερα με θέμα το Brexit, ο κ. Γιούνκερ συναντάται εκτάκτως με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι, στις 17:30 (ώρα Ελλάδας) και στη συνέχεια αναμένεται να προβούν σε δηλώσεις προς τον Τύπο» σημείωσε η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.

Εδώ και τρεις ημέρες στη ΝΔ έλεγαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέσει επιτακτικά το θέμα διάσωσης των συντάξεων καθώς και την «ορμπανοποίηση» της Ελλάδας, επικαλούμενοι τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ διά του Αντιπροέδρου της αρχικά, Κωστή Χατζηδάκη και εν συνεχεία μέσω των ευρωβουλευτών της αλλά και του ίδιου του κ. Μητσοτάκη είχε αμφισβητήσει ευθέως την αξιοπιστία της Κομισιόν με αφορμή την παραδοχή της πως δεν υπάρχει τέταρτο μνημόνιο και η κυβέρνηση πέτυχε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας