12:54 Κυριακή 22 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

O Guardian διαφημίζει την Ελλάδα και βλέπει ρεκόρ επισκεπτών

O Guardian διαφημίζει την Ελλάδα και βλέπει ρεκόρ επισκεπτών

Νέο αφιέρωμα στην Ελλάδα ετοίμασε ο Guardian, με το οποίο εξυμνεί τις ομορφιές της χώρας μας, προτείνει προορισμούς για αλησμόνητες διακοπές, ενώ προβλέπει αριθμό επισκεπτών που θα αγγίξει το ρεκόρ του 2019.

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι και ξεκινούν ήδη οι προκρατήσεις όλο και περισσότερα είναι τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματα για τη χώρα μας και τον τουρισμό που τείνει να καταστεί εκ νέου η ατμομηχανή της οικονομίας μας.

Το δημοσίευμα του theguardian.com αναφέρει ότι “σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Ελλάδα οδεύει σε μία σεζόν με ανοδικές επιδόσεις που ενδεχόμενα να φτάσουν μέχρι και το 80% ή 90% των αφίξεων του 2019”.

Στη πρώτη θέση λοιπόν, κατατάσσει την Αλόννησο, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα εντυπωσιάζει με το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου, το υποβρύχιο μουσείο και τη πρόσθετη δυνατότητα για “βουτιές” στο αρχαίο ναυάγιο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

Έπειτα, ακολουθεί η Κύθνος, με τον Guardian να σημειώνει πως “με την απλότητα εκτός δικτύου και τις πολυάριθμες παρθένες παραλίες, θα ξυπνήσει την εσωτερική ηδονή ακόμα και στον πιο κυνικό τουρίστα”.

Επίσης, τον σχετικό κατάλογο συμπληρώνει και η Αστυπάλαια, που χαρακτηρίζεται ως “το νησί σε σχήμα πεταλούδας, που μπορεί να ανήκει στα κάποτε ιταλικά Δωδεκάνησα, όμως αποτελεί γέφυρα πολιτισμού με τις Κυκλάδες”.

Διαβάστε επίσης

Conde Nast Traveller: Οι Κυκλάδες μέσα στα 23 πιο ελκυστικά νησιά για επίσκεψη το 2021

Νέο σποτ κατά της κυβέρνησης για την πανδημία από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Απροετοίμαστοι, επικίνδυνοι και σε διακοπές»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας