15:18 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

O hotelier των 1.000 δωματίων

O hotelier των 1.000 δωματίων

Αν και το όνομα SWOT Hospitality δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, ωστόσο ο όμιλος βρίσκεται πίσω από τη διαχείριση 25 ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 και δραστηριοποιείται στον τομέα του Hotel Management με έδρα την Αθήνα και με εξειδίκευση στη διαχείριση και ανάπτυξη τουριστικών ακινήτων.

Στη χώρα μας συνεργάζεται με διεθνή εμπορικά brands όπως η Marriott International Inc., η Hyatt Hotels Corporation, η Nikki Beach Hotels & Resorts, έχοντας επίσης πιστοποίηση ως white label operator (WLO) από την Accor SA, την Intercontinental Hotels & Resorts και τη Leading Hotels of the World. 

Ο πρόεδρος και εκ των βασικών μετόχων της SWOT, κ. Στέλιος Κουτσιβίτης, ανέφερε ότι ήδη διαχειρίζεται περισσότερα από 1.000 δωμάτια, ενώ ο κύκλος εργασιών των ξενοδοχείων που έχει υπό διαχείριση ξεπερνάει τα 50.000.000 ευρώ.

Για το 2022, όπου η διοίκηση θεωρεί ότι θα είναι μια ιδιαίτερα θετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, έχουν δρομολογηθεί τα εγκαίνια πέντε ξενοδοχείων έως τα μέσα του καλοκαιριού.

Όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας