9:01 Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Ιατροδικαστής Δ. Γαλεντέρης για την έκθεση Γάλλων ειδικών: Η Γ. Μπίκα ήταν σε μια κατάσταση που δεν θα μπορούσε να δώσει συναίνεση, δεν θα μπορούσε να προβάλει καμία αντίσταση

Ο Ιατροδικαστής Δ. Γαλεντέρης για την έκθεση Γάλλων ειδικών: Η Γ. Μπίκα ήταν σε μια κατάσταση που δεν θα μπορούσε να δώσει συναίνεση, δεν θα μπορούσε να προβάλει καμία αντίσταση

Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης βρέθηκε καλεσμένος σήμερα του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η έκθεση πραγματογνωμοσύνης που έλαβε ο κ. Γαλεντέρης από εξειδικευμένο κέντρο στην Γαλλία. απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κουσουλού είπε ότι η έκθεση αυτή ήταν ένα μοντέλο κατανάλωσης αλκοόλ αλλά και της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η Γεωργία την δεδομένη στιγμή του καταγγελλόμενου συμβάντος την νύχτα της Πρωτοχρονιάς.

Όπως διευκρίνισε ο ιατροδικαστής στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου αυτό που έχει ενδιαφέρον δεν είναι τόσο το πόση ποσότητα αλκοόλ κατανάλωσε η Γεωργία παρά το ποσοστό και η κατάσταση που βρισκόταν την δεύτερη φορά που βρέθηκε στο ξενοδοχείο και στο γνωστό πάρτι σε όλους μας. Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ποσότητα ήταν κατά μέσο όρο στα 3 γραμμάρια ανά λίτρο κυμαινόμενο από το 2,8 έως και το 4 κόμμα κάτι.

Αμέσως ο κ. Κουσουλός ρώτησε τον ιατροδικαστή πρακτικά τι σημαίνει αυτό και ο κ. Γαλεντέρης απάντησε ότι η Γεωργία Μπίκα ήταν σε μια κατάσταση που δεν θα μπορούσε να δώσει συναίνεση, δεν θα μπορούσε να προβάλει καμία αντίσταση σε οποιαδήποτε πράξη δεν επιθυμούσε και φυσικά είναι μια κατάσταση μέθης που προκαλεί αμνησία την επόμενη ημέρα.

Ακούστε εδώ όλη την συνομιλία και τα όσα πολύ ενδιαφέροντα αναφέρθηκαν για την υπόθεση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής καλούνται ως ύποπτοι

Κρήτη: Προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται για βία και ασελγείς πράξεις εις βάρος ανήλικων μαθητών του

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας