9:16 Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Ο ιατροδικαστής "καίει" τον δολοφόνο της Δώρας

Ο ιατροδικαστής "καίει" τον δολοφόνο της Δώρας

Ακρως κατατοπιστική είναι η έκθεση του ιατροδικαστή για τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε η άτυχη Δώρα Ζέμπερη, καταρρίποντας σφοδρά τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογία δολοφόνου ότι «εκείνη έπεσε πάνω στο μαχαίρι».

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει: «Το θύμα ηταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα απο νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού».

Επιπλέον, σύμφωνα με το «Βήμα», στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία από τη δικογραφία:

Στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται ούτε με τον 58χρονο δράστη της δολοφονίας, αλλά ούτε και με άτομα που βρεθηκαν αργότερα στο ίδιο σημείο, μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος της εφοριακού.

Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει σαφή ενδειξη για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση εναντίον της Ζέμπερη, όμως εξετάζει περαιτέρω αυτά τα δεδομένα.

Ακόμη, ο 58χρονος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης μίας μαυρης BMW (πιθανόν την είχε αποκτήσει από την περίοδο που έκανε διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών) στην οποία υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. για την συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων για τη δράση του.

Επιπλέον, ζητούμενο είναι για τους ερευνητές της υπόθεσης γιατί εξαφανίσθηκε ο Γεώργιος Κ. ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι, που φιλοξενούσε τον δολοφόνο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας