9:22 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

O "καθαρός" ρόλος του Τραπεζίτη

O "καθαρός" ρόλος του Τραπεζίτη

Εδώ και μήνες αποκαλύπτουμε τον τρόπο διοχέτευσης του μαύρου χρήματος στο εξωτερικό. Αποκαλύψαμε το colpo grosso με την χρησιμοποίηση των ΑΦΜ ανυποψίαστων πολιτών προκειμένου να βγει το χρήμα έξω. Με έγγραφα ντοκουμέντα παρουσιάσαμε τον γεωργό από την Κρύα Βρύση, τον άστεγο, την στρατολόγο στη Θεσσαλονίκη, τον υπερήλικα ταξιτζή. Όλους αυτούς οι οποίοι φέρονταν ως οι αποστολείς εκατοντάδων εκατομμυρίων ενώ στην ουσία δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Τα λεφτά τα είχαν βγάλει οι εφοπλιστές, τα Ναυπηγεία και οι ίδιες οι τράπεζες! 

Οι δημοσιογραφικές μας αποκαλύψεις έγιναν ερωτήσεις στην Βουλή και μηνυτήριες αναφορές που ΚΑΠΟΥ  βρίσκονται στη Δικαιοσύνη. Περιγράφουν τον “καθαρό” ρόλο του τραπεζίτη να “καθαρίζει” το βρώμικο χρήμα. Είναι ο ίδιος που μπροστά στον φουκαρά δανειολήπτη συμπεριφέρεται σαν σατράπης. Αλλού σκύβουμε και κάνουμε υποκλίσεις και αλλού παίρνουμε σπίτια.

Αλλού, πάλι, φροντίζουμε να δικαιολογούμε τις μεταφορές εκατομμυρίων χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά! Γιατί, ναι, έμαθα ότι συνέβη και αυτό…

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας