10:56 Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απαντά στη χυδαιότητα της Ελεφάντη: "Σεβαστείτε τη Μαρία"

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απαντά στη χυδαιότητα της Ελεφάντη: "Σεβαστείτε τη Μαρία"

“Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά” τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με αφορμή τη χυδαία επίθεση που δέχτηκε από την Άννα Ελεφάντη και από τους “υπόλοιπους σχολιαστές” η Μαρία Σάκκαρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.
Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.
Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή.

Ελεφάντη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή της ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ – Σεξιστική ανάρτηση εναντίον της Μαρίας Σάκκαρη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας