6:49 Τρίτη 28 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Ο Λοβέρδος διαψεύδει Τουλουπάκη για ταξίδι με Αγγελή

Ο Λοβέρδος διαψεύδει Τουλουπάκη για ταξίδι με Αγγελή

Με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής κ. Ιωάννη Μπουγά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος την αναφορά της Ελένης Τουλουπάκη προς τους Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου ότι δήθεν συνταξίδευσε σε αεροπορική πτήση από Βιέννη προς Αθήνα με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή.

Μάλιστα την χαρακτηρίζει ως απολύτως ψευδή, και καταλογίζει στην κα Τουλουπάκη και τους άλλους εμπλεκόμενους ότι “έχουν καταληφθεί από πανικό εξαιτίας της δεινής θέσης που έχουν περιέλθει και προσπαθούν να αποσείσουν τις πάσης φύσεως ευθύνες τους με ψευδείς ισχυρισμούς που αναδεικνύουν την εσχάτη ένδεια των υπερασπιστικών τους θέσεων για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στη συγκεκριμένη υπόθεση”.


Σχετικά άρθρα:
Στο µικροσκόπιο (τώρα) η αλληλογραφία Τουλουπάκη µε Αµερικανούς
Τουλουπάκη: Τι υποστήριξε στο υπόμνημα της- Έδωσε το όνομα προστατευόμενου μάρτυρα

Η επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου στην Προανακριτική Επιτροπή: 

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη σε έγγραφο υπόμνημα εξηγήσεων της προς τους Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.κ. Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη, που διενεργούν προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση Novartis, αναφέρει, ότι δήθεν συνταξίδευσα σε αεροπορική πτήση από Βιέννη προς Αθήνα με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή.

Η αναφορά αυτή, η οποία αναπαράχθηκε πρωτοσέλιδο και με ψευδέστατους ερμηνευτικούς ισχυρισμούς από την εφημερίδα “Δημοκρατία” τυγχάνει απολύτως ψευδής, δεδομένου ότι δεν έχω ταξιδέψει από Βιέννη προς Αθήνα όχι μόνο κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά και για όλο το έτος 2018 καθώς και για όλο το έτος 2019.

Κύριε Πρόεδρε,

Είναι προφανές ότι οι εμπλεκόμενοι στην κατά τον Ποινικό Κώδικα σχετική συμμορία, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον αμείλικτα ερωτήματα της ελληνικής Δικαιοσύνης, έχουν καταληφθεί από πανικό εξαιτίας της δεινής θέσης που έχουν περιέλθει και προσπαθούν να αποσείσουν τις πάσης φύσεως ευθύνες τους με ψευδείς ισχυρισμούς που αναδεικνύουν την εσχάτη ένδεια των υπερασπιστικών τους θέσεων για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Με τιμή

Ανδρέας Λοβέρδος

Κοινοωουλευτικός Εκπρόσωπος Κινήματος Αλλαγής

Λοβέρδος

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας