10:33 Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ο Νίκος Παππάς και το βιογραφικό του...

Ο Νίκος Παππάς και το βιογραφικό του...

«Πήξαμε στην αριστεία ή μου φαίνεται», σχολιάζει ειρωνικά ο Νίκος Παππάς σχετικά με διαφαινόμενη ανακρίβεια στο βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη. Δεν γνωρίζουμε αν πράγματι περιέχει ψευδή στοιχεία το βιογραφικό του κ. Διαματάρη, όμως γνωρίζουμε ότι περιέχει το βιογραφικό του κ. Παππά.

Ο Νίκος Παππάς, στην επίσηµη ιστοσελίδα του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενηµέρωσης, όσο ήταν υπουργός, έγραφε στο βιογραφικό του ότι «το 2008 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στα Οικονοµικά της Κοινωνικής Ασφάλισης από το Strathclyde University στη Γλασκώβη».

Το διδακτορικό

Σύμφωνα με παλιά αποκάλυψη των Παραπολιτικών, η ηµεροµηνία απόκτησης του διδακτορικού διπλώµατος είναι ψευδής. «Ο Παππάς σπούδασε οικονοµικά στο Πανεπιστήµιο του Strathclyde και ολοκλήρωσε το διδακτορικό εκεί το 2013, έχοντας γράψει τη διατριβή του πάνω στο θέµα των µακροοικονοµικών συνεπειών της εκτιµώµενης πληθυσµιακής αλλαγής στην Ελλάδα», ανέφερε στις αρχές του 2018 το LSE στο εισαγωγικό σηµείωµα της διάλεξης που είχε δώσει τότε ο κ. Παππάς στο αγγλικό πανεπιστήμιο, που άθελά του τον «κάρφωσε» έτσι.

Το London School of Economics αποκάλυψε έτσι τα «fake news» του ίδιου του κ. Παππά, ο οποίος τελείωσε το διδακτορικό του πέντε ολόκληρα χρόνια µετά την ηµεροµηνία που επίσηµα υποστηρίζει ότι έγινε αυτό. Ο 43χρονος σήµερα πολιτικός, βέβαια, ήθελε να δείξει ότι το 2008, όταν ορίστηκε διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, είχε ήδη διδακτορικό και δεν το πήρε πέντε χρόνια αργότερα, όπως τελικά είναι η αλήθεια. Το διάστημα που υποτίθεται ότι ήταν στη Σκοτία και σπούδαζε, στην πραγματικότητα ήταν εδώ και ασχολιόταν με τα κομματικά του καθήκοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρύβεται πίσω από την ασυλία ο Παππάς στη μήνυση Δημάδη

9.000 ευρώ έπιπλα παρήγγειλε ο Παππάς, εννέα μέρες πριν τις εκλογές

Πηγή: Parapolitika.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας