22:59 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Ο Παπαδημούλης απαντά για τα ακίνητα: Δεν τα πήρα από πλειστηριασμό

Ο Παπαδημούλης απαντά για τα ακίνητα: Δεν τα πήρα από πλειστηριασμό

Οργανωμένη επίθεση που προκλήθηκε με non papers από τη Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο Open τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τη γνωστοποίηση ότι αγόρασε 8 ακίνητα το 2018.

Εν συνεχεία ανέφερε: «Η γυναίκα μου προέρχεται από μια εύπορη οικογένεια, οι ευρωβουλευτές έχουμε υψηλές αποδοχές άρα η προέλευση των χρημάτων που δηλώνω στο πόθεν έσχες είναι νόμιμη, δηλωμένη, φορολογημένη και πεντακάθαρη. Εγώ τα δηλώνω όλα και δεν τα κρύβω ούτε σε offshare, ούτε σε θυρίδες, ούτε σε κρυφούς λογαριασμούς μέσω οχυρανθρώπων».

Διευκρίνισε ότι οι ευρωβουλευτές αμοίβονται με χρήματα που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και ότι δεν έχει διαχειριστεί ποτέ κρατικό χρήμα.

Σχετικά με τα ακίνητα που έχει αγοράσει, είπε ότι έφερε τα χρήματα από το εξωτερικό και τα απόκτησε σε τιμές αγοράς για τα παιδιά του και όχι από πλειστηριασμούς. Είπε ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω αυτού και μίλησε για υποκρισία και δυο μέτρα και δυο σταθμά.

«Το 2004 όταν υπέβαλα δήλωση πόθεν έσχες, επειδή δήλωσα τα πάντα, εμφανίστηκα πιο εύπορος από τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας