12:40 Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ο Παπανδρέου πιέζει Ανδρουλάκη δίνει αβαντάζ στο Λοβέρδο

Ο Παπανδρέου πιέζει Ανδρουλάκη δίνει αβαντάζ στο Λοβέρδο

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Ο ίδιος μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει σε κανέναν ότι τελικά θα καταθέσει την υποψηφιότητά του, όμως, σύμφωνα με συνομιλητές του θα το πράξει 100%, όπως οι ίδιοι εκτιμούν.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου ότι ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου θα αλλάξει τα δεδομένα είναι 100% αληθινή. Γιατί τα αλλάζει; Θα σας πούμε τα εξής:

*Ηδη πρώην βουλευτές που στήριζαν την υποψηφιότητά του Χάρη Καστανίδη έχουν «παγώσει» τις επαφές με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, καθώς θέλουν να συστρατευτούν δίπλα στον πρώην Πρωθυπουργό.
*Μέλη του Κινήματος Αλλαγής που έχουν υπογράψει για άλλους υποψηφίους, θέλουν να πάρουν πίσω τις υπογραφές τους.
*Η υποψηφιότητά του Παπανδρέου πιέζει το Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος δέχεται και από άλλη πλευρά πίεση. Τον Ανδρουλάκη στηρίζει ένα μέρος του πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικού μπλοκ και Βενιζελικοί. Ένα άλλο είναι με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Αυτοί όλοι είναι βαθιά αντι-Παπανδρεϊκοι και με αντίπαλο τον Γιώργο Παπανδρέου σκέφτονται να στηρίξουν τελικά τον Ανδρέα Λοβέρδο για να επικρατήσει αυτός στην μάχη. Επίσης ο Ανδρουλάκης δέχεται πίεση και από το Χρηστίδη, ο οποίος παίζει επίσης το χαρτί της ανανέωσης και είναι μικρότερος ηλικιακά από τον Ανδρουλάκη.

Πάει καλύτερα

Σε καλύτερη κατάσταση είναι η Φώφη Γεννηματά όπως αναφέρουν πηγές του e-reportaz. Η θεραπεία της εξελίσσεται πολύ καλύτερα από ότι περίμεναν οι γιατροί, ωστόσο, ακόμα δεν είναι σε θέση να πουν πότε θα εξέλθει του Ευαγγελισμού. Το δε δωμάτιο της έχει κατακλυστεί από μηνύματα, λουλούδια κλπ από φίλους και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, από απλό κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξεταστική – ΣΥΡΙΖΑ: Το «γκολ» που έγινε αυτογκόλ…

Συγκλονίζει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης: «Είμαι κι εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα»

 

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας