8:32 Κυριακή 29 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Ο πατέρας της Βαλεντίν ζητά από τον ανακριτή να την επισκεφθεί στο Παρίσι

Ο πατέρας της Βαλεντίν ζητά από τον ανακριτή να την επισκεφθεί στο Παρίσι

Την μικρή Βαλεντίν που ζει με τη βιολογική της μητέρα στο Παρίσι ζητά να δει ο πατέρας της με αίτηση άρσης ή αντικατάστασης του περιοριστικού όρου απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί μετά την Απολογία του το προηγούμενο διάστημα, ενώ υποχρεωτικά πρέπει να δίνει το “παρών” τρεις μέρες το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου

Θυμίζουμε πως το Φεβρουάριο ο πατέρας της Βαλεντίν απασχόλησε το Πανελλήνιο όταν δήλωσε την εξαφάνισή της στο Παγκράτι και την αναζητούσε μέσα από εκπομπές. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος την είχε στείλει στην Γαλλία.

Ο πατέρας με τον δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα κατέθεσαν αίτηση άρσης ή αντικατάστααης του περιοριστικού όρου Απαγόρευσης εξόδου από την χώρα που του είχε επιβληθεί μετα την Απολογία του το προηγούμενο διάστημα με τον Βασίλη Νουλέζα να δηλώνει για το θέμα:

“Καταθέσαμε σήμερα στον κ 12ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών με τον πατέρα της μικρής Βαλεντίν, Ablavykaka Abelka προκειμένου να του επιτραπεί να ταξιδέψει στο Σαίντ Ετιέν Γαλλίας να συναντήσει για λίγες ημέρες την ανήλικη θυγατέρα του που διαμένει εκεί με την βιολογική μητέρα της. Διαβεβαιώσαμε οτι θα είναι πάντοτε στην διάθεση της Δικαιοσύνης”, τονίζοντας πως η αίτηση αυτή έγινε για ανθρωπιστικούς λόγους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Βασίλης Νουλέζας στο eReportaz.gr, “Ο Abelka είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζητά να του χορηγηθεί άδεια για 10 ημέρες”.

Ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων υποστήριζε ότι ήταν ράκος και πως είχε μετανιώσει, δηλώνοντας πως ήθελα να ξαναδεί άμεσα την κόρη του.

Η αίτηση άρσης της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

Η αίτηση άρσης της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

Η απόφαση σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας