6:16 Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού

Μετά και τα τρία νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους με το Παλάτι.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως ο αδερφός του Γουίλιαμ του φώναζε κατά τη διάρκεια συνάντησης. Είχε τεθεί επί τάπητος η αποχώρηση του ίδιου και της Μέγκαν Μαρκλ από τα καθήκοντά τους για τη βασιλική οικογένεια.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είπε πράγματα που απλά δεν ήταν αλήθεια», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Χάρι, επισημαίνοντας πως η συνάντηση ήταν ειδικά σχεδιασμένη για να αποκλείσουν τη Μέγκαν Μαρκλ.

Στα εκρηκτικά επεισόδια του ντοκιμαντέρ του ζευγαριού για το Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι υποστηρίζει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «καθόταν εκεί ήσυχα και τα έπαιρνε όλα μέσα της». Γύρω της επικρατούσε χάος.

Αναφέρει, επίσης, ότι το Παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αρνούνταν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε bullying στον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ. Μια ανακοίνωση χωρίς την άδειά του.

«Ήταν ευτυχείς να πουν ψέματα για να προστατεύουν τον αδερφό μου. Και, όμως, για τρία χρόνια δεν ήταν πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατεύσουν», αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι, σχολιάζοντας το επίμαχο περιστατικό.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά την ανακοίνωσή τους ότι ήθελαν να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους για τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστηρίζει ότι αρχικά απέρριψαν το αίτημα του ζευγαριού για συνάντηση. Ήθελαν να συζητήσουν «ένα σχέδιο για τη συνέχεια», καθώς και την «τρέλα» των media για κάλυψη θεμάτων που τους αφορούσαν.

Αφού η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στον Καναδά, κανονίστηκε, όπως αναφέρει, μια συνάντηση στο Sandringham. «Φανταστείτε μια συζήτηση, μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για το μέλλον σας. Να διακυβεύεται κάτι τόσο σημαντικό και εσείς ως μητέρα και σύζυγος, αλλά και ως στόχος από πολλές απόψεις, να μην έχετε προσκληθεί», σημειώνει η Μέγκαν Μαρκλ.

Το χρονικό του Megxit – Η συνάντηση στο Παλάτι
Ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρει πως του δόθηκαν πέντε επιλογές στη συνάντηση. Επέλεξε αυτή που περιέγραψε ως «και μέσα, και έξω» από τη βασιλική οικογένεια. «Να έχουμε τις δικές μας δουλειές, αλλά να εργαζόμαστε και για τη στήριξη της βασίλισσας».

«Πολύ γρήγορα κατέστη σαφές πως δεν το διαπραγματεύονταν. Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδερφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει. Τον πατέρα μου να λέει πράγματα που απλά δεν ήταν αλήθεια και τη γιαγιά μου να κάθεται ήσυχα εκεί και να τα δέχεται όλα αυτά», τονίζει ο πρίγκιπας Χάρι.

Μας δίνει μια εικόνα από τα όσα διαδραματίστηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς ένα σταθερό σχέδιο δράσης για την οικογένειά του. «Έπρεπε να πιστέψουν ότι αφορούσε περισσότερο εμάς και τα προβλήματα που είχαμε και μας προκαλούσαν τόσο πόνο. Είδαν αυτό που ήθελαν να δουν».

Αναφέρθηκε και σε μια κοινή δήλωση που έφερε το όνομά του και αυτό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Τη χαρακτήρισε «ψευδή, προσβλητική και δυνητικά επιβλαβή». Χαρακτηρίστηκε ως «δημόσια ένδειξη ενότητας» από τον Τύπο. Κάτι που έρχεται να διαψεύσει κατηγορηματικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι, όπως αποκάλυψε, είχε απλά ενημερωθεί για την ανακοίνωση που βγήκε στον Τύπο. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Κανείς δεν με είχε ρωτήσει. Κανείς δεν ζήτησε την άδειά μου για να βάλω το όνομά μου σε μια τέτοια δήλωση».

Αναφέρει πως κάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ να την ενημερώσει. «Η Μέγκαν Μαρκλ ξέσπασε σε δάκρυα. Επειδή μέσα σε τέσσερις ώρες ήταν ευτυχείς να πουν ψέματα για να προστατεύουν τον αδερφό μου. Όμως για τρία χρόνια δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατεύσουν».

Πηγή: Metro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix

«Χάρι & Μέγκαν»: Η καλύτερη πρεμιέρα ντοκιμαντέρ στο Netflix- 81,55 εκατ. ώρες θέασης την πρώτη εβδομάδα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας