16:07 Τρίτη 5 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Ο πρίγκηπας Παύλος αποκάλυψε γιατί φοράει κάλυμμα στο μάτι του

Ο πρίγκηπας Παύλος αποκάλυψε γιατί φοράει κάλυμμα στο μάτι του

Σε μία ανάρτηση για την επέμβαση στο μάτι, στην οποία υποβλήθηκε, προχώρησε ο πρίγκηπας Παύλος γιος του τέως βασιλιά, Κωνσταντίνου.

Ο Παύλος εμφανίστηκε με κάλυμμα στο μάτι και αργότερα εξήγησε τον λόγο που αναγκάζεται να το φορά τις τελευταίες μέρες. Όπως εξήγησε μπήκε στο χειρουργείο λόγω αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς και η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, όπως αναφέρει σε story του στο Instagram, για κάποιο χρονικό διάστημα δεν του επιτρέπεται να ταξιδέψει και γι’ αυτόν τον λόγο θα παραμείνει στο Λονδίνο για τις γιορτές.

Συγκεκριμένα, έγραψε ότι «σας ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Πριν από μία εβδομάδα υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς στο Λονδίνο. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα. Ευχές σε όλους, ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

Η επέμβαση του Παύλου στο αριστερό μάτι έγινε γνωστή μέσα από ένα post της συζύγου του, Μαρί Σαντάλ, στο οποίο τον είδαμε για πρώτη φορά με κάλυμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ολοκληρώθηκε η ταφή του στο Τατόι

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ολοκληρώθηκε η ταφή του στο Τατόι

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας