7:36 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Ο Σεργκέι Λαβρόφ διαψεύδει ότι η Ρωσία αρνείται τις διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία

Ο Σεργκέι Λαβρόφ διαψεύδει ότι η Ρωσία αρνείται τις διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι οι ισχυρισμοί για την υποτιθέμενη άρνηση της Ρωσίας να διαπραγματευτεί με την Ουκρανία είναι ψέματα. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι οι ισχυρισμοί για την υποτιθέμενη άρνηση της Ρωσίας να διαπραγματευτεί με την Ουκρανία είναι ψέματα.

«Η διπλωματία μας έχει πολλή δουλειά να κάνει, εξηγώντας συνεχώς και έγκαιρα τι συμβαίνει. Αποκαλύπτουμε ψέματα, ειδικά εκείνα στα οποία υποστηρίζεται ότι δεν θέλουμε να διαπραγματευτούμε», είπε ο Λαβρόφ, μεταδίδει το TASS.

Πρόσθεσε ότι όλοι θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, αλλά η ποιότητα του αποτελέσματος, και όχι το χρονικό πλαίσιο, είναι αυτό που είναι σημαντικό για τον ρωσικό λαό.

«Όλοι θέλουμε να τελειώσει αυτό, αλλά η ποιότητα του αποτελέσματος και το τι μπορούμε να προσφέρουμε στον λαό μας είναι ουσιαστικής σημασίας και ο χρόνος δεν είναι σημαντικός», είπε ο Λαβρόφ. Είπε ότι η Ρωσία θα απωθήσει το ουκρανικό πυροβολικό όσο πιο μακριά γίνεται.

«Προσπαθούμε να απωθήσουμε το ουκρανικό πυροβολικό σε απόσταση που δεν θα αποτελεί απειλή για τα εδάφη μας και όσο μεγαλύτερη είναι η εμβέλεια των όπλων που παρέχονται στο καθεστώς του Κιέβου από τη Δύση, τόσο περισσότερο θα πρέπει να τα απομακρύνουμε από εδάφη. που είναι κοντά στα εδάφη μας», είπε ο Λαβρόφ.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι οι ΗΠΑ είναι πεπεισμένες για την ανωτερότητα και το αλάθητό τους και ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος της αντιπαράθεσης Ρωσίας-Δύσης. «Αυτή η απολυταρχική συμπεριφορά, αυτή η απόλυτη αυτοπεποίθηση για το αμερικανικό αλάθητο και ανωτερότητα, είμαι βέβαιος ότι είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους αντιμετωπίζουμε χώρες που, μέσω του καθεστώτος του Κιέβου, διεξάγουν έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον μας», είπε ο Λαβρόφ, μεταδίδει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ eReportaz.gr


Πηγή: Politika.rs

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας