8:01 Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Ο Στέλιος Κούλογλου δεν ξεχνά την "Παπαδημούπολη" - Αν μπορούσα θα έφευγα από την ευρωομάδα

Ο Στέλιος Κούλογλου δεν ξεχνά την "Παπαδημούπολη" - Αν μπορούσα θα έφευγα από την ευρωομάδα

Η υπόθεση «Παπαδημούπολη», δηλαδή οι αγορές ακινήτων από τον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και τη μίσθωσή τους στη συνέχεια από ΜΚΟ και μετανάστες δεν λέει να κλείσει παρόλο τον πυροσβεστικό ρόλο του Αλέξη Τσίπρα.

«Έπεσα από τα σύννεφα» δηλώνει ο κ. Κούλογλου στο ieidiseis.gr προσθέτοντας ότι η ιστορία αυτή «κάνει πρώτα από όλα κακό στον ίδιο και την πολιτική του ιστορία. Αλλά κάνει κακό και στην Αριστερά».

«Το ηθικό πλεονέκτημα είναι κεφάλαιο που δεν πρέπει να χάσουμε, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες απαξίωσης της πολιτικής και εντεινόμενης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης» προσθέτει ο Στέλιος Κούλογλου.

Επαναλαμβάνει, δε, την αποψή του ότι «δεν μπορούμε να λέμε απλώς ότι τα πόθεν έσχες των πολιτικών της Δεξιάς ή του κ. Μητσοτάκη έχουν πρόβλημα και να πάμε στη λογική του μη χείρον βέλτιστον. Στην Αριστερά ότι είναι νόμιμο δεν είναι αναγκαστικά και ηθικό».

Αποκαλύπτει, τέλος, την διάστασή του με τα υπόλοιπα μέλη της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ήταν «δυσάρεστη έκπληξη» το γεγονός ότι «στην ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ οι υπόλοιποι δεν συμφώνησαν με τη δήλωση μου».

«Σταμάτησα έτσι να συνυπογράφω κάποιες κοινές ανακοινώσεις. Δεν σας κρύβω ότι αν υπήρχε δυνατότητα να φύγω από την ευρωομάδα αλλά να παραμείνω στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, θα το εξέταζα σοβαρά. Αλλά ποτέ δεν τέθηκε θέμα απομάκρυνσης μου από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο συμφωνώ πολιτικά και ιδεολογικά. Ούτε και θέλω να αποτελέσω εμπόδιο στην διαμόρφωση μιας αριστερής και προοδευτικής παράταξης που επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας» καταλήγει ο Στέλιος Κούλογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ΜΚΟ που στηρίζει ο Σόρος νοίκιασε διαμερίσματα ο Παπαδημούλης

Ευρωομάδα ΣΥΡΙΖΑ: “Μάχη” Παπαδημούλη-Κούλογλου για τα ακίνητα του πρώτου με διαιτητή τον Αλέξη Τσίπρα

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας