12:12 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο τέως Επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ λέει πως εξωγήινοι υπάρχουν και ο Τραμπ ξέρει για αυτούς (video)

Ο τέως Επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ λέει πως εξωγήινοι υπάρχουν και ο Τραμπ ξέρει για αυτούς (video)

Ο  Χαΐμ Εσέντ, τέως Επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ μιλώντας στην εφημερίδα , στην εφημερίδα Yediot Aharonot ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι βρίσκονταν σε τακτική επαφή με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ επί πολλά χρόνια και χάρη σε αυτούς απετράπη ένας ολέθριος πυρηνικός πόλεμος συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961.

Ο Εσέντ ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος». Αυτή η επίσκεψη, όμως, μένει κρυφή, διότι αυτή ήταν η εξ αρχής συμφωνία με τους Εξωγήινους. Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Ισραήλ, Βρετανίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας, είναι ενήμερες γι’ αυτές τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων, τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας.

Ο Εσέντ υποστήριξε πως  ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει την αλήθεια, αλλά, όπως αναφέρει ο Εσέντ «δεν αποκαλύπτει τίποτα, παρόλο ότι ήταν έτοιμος να μιλήσει αν και οι Εξωγήινοι επιμένουν ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη να δεχτούμε την ύπαρξή τους».

Σχετικά με τους λόγους που έκαναν τον ίδιον να μιλήσει βγάζοντας στην επιφάνεια  το μεγάλο μυστικό, ο Εσέντ λέει χαρακτηριστικά ότι «εάν μιλούσα πριν από πέντε χρόνια, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τις διακρίσεις και τα βραβεία μου και τυγχάνω σεβασμού σε πανεπιστήμια του εξωτερικού -όπου και εκεί τα δεδομένα αλλάζουν».

Διαβάστε επίσης 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας