9:41 Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Οι δηλώσεις Μητσοτάκη μετά την τριμερή Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ

Οι δηλώσεις Μητσοτάκη μετά την τριμερή Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ

Η πρώτη συνάντηση του Μητσοτάκη με τον νέο πρωθυπουργό του Ισραήλ – Στην ατζέντα η συνεργασία με τις ΗΠΑ, η ενέργεια, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και η Πολιτική Προστασία
Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Νάφταλι Μπένετ, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Οι σχέσεις με το Ισραήλ δεν ήταν ποτέ σε καλύτερο σημείο, με αφορμή και τη λειτουργία του κέντρου στην Καλαμάτα. Θα συζητήσουμε για την Covid, μάθαμε πολλά από το Ισραήλ και το πιο σημαντικό μήνυμα που λάβαμε, ήταν πως πρέπει να συνεχίσουμε επιθετικά τον εμβολιασμό. Θα μιλήσουμε για πεδία κοινής συνεργασίας, για τα συμπεράσματα της COP26 και τα ενεργειακά. Θα έχουμε την ευκαιρία να συζυτήσουμε για περιφερειακές προκλήσεις και ατυχή γεγονότα που έχουν λάβει χώρα στην Κύπρο τους προηγούμενους μήνες και τις προκλήσεις με τα Βαρώσια. Επίσης, θα μιλήσουμε για τις προσποπαθειες οικονομικής ανάκαμψης μετά την Covid. Ανυπομονούμε για ουσιαστικές συζητήσεις».

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας