More

  Οι καυτοί διάλογοι και τα ασφαλιστικά μέτρα της παρουσιάστριας

  Στοιχεία-ντοκουμέντα για τη ροζ ιστορία η οποία όμως δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα «τηλεοπτικό σκάνδαλο» που γαργαλάει ΜΜΕ και αναγνωστικό κοινό, αλλά μια υπόθεση με κοινωνικές, δικαστικές αλλά και πολιτικές προεκτάσεις αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Από τη μια, γνωστή παρουσιάστρια του καναλιού της Βουλής η οποία μέχρι πριν από λίγους μήνες διατηρούσε σχέση με πολύ γνωστό παρουσιαστή.

  Από την άλλη, ένας κάμεραμαν με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε παράλληλη, «παράνομη», σχέση και η σκηνοθέτρια σύζυγός του. Στη μέση διάλογοι-φωτιά, καταγγελλόμενοι ξυλοδαρμοί, συλλήψεις και δικαστικός πόλεμος με μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα. Και ένας πρώην πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θήτευσε σε ιδιαίτερο υπουργείο διαδεχόμενος τον πανεπιστημιακό προκάτοχό του, ο οποίος δεν είχε επιδείξει ιδιαίτερο έργο! «Αυτός είναι η αιτία που η συγκεκριμένη κυρία ανέλαβε εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση», λέει στη «Μ» η Σοφία, η απατημένη σύζυγος, η οποία «ανακάλυψε» και «αποκάλυψε» την εφιαλτική – όπως εκτυλίχθηκεπαράνομη σχέση του συζύγου της με την παρουσιάστρια. Αλλά ας μην ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ από εκεί…

  Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η παρουσιάστρια ενώ είχε σχέση με δημοσιογράφο-παρουσιαστή ιδιωτικού καναλιού, διατηρούσε παράλληλα παράνομο δεσμό με τον καμεραμάν που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής. Μάλιστα, η ερωμένη του ήταν φίλη και της γυναίκας του. Τα δύο ζευγάρια, φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, την περίοδο που φλέρταραν, τον Αύγουστο του 2019, ο γνωστός παρουσιαστής και η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου» παρουσιάστρια εθεάθησαν σε κυκλαδίτικο νησί. Ο παρουσιαστής μόλις πληροφορήθηκε, τελευταίος και καταϊδρωμένος ως είθισται, τα καμώματα της συντρόφου του τα «βρόντηξε και έφυγε». Αδίκως ταλαιπωρείται και εκτέθηκε από αυτήν την ιστορία… Το παράνομο ζευγάρι φέρεται να αντάλλασσε μηνύματα μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών.

  ,.

  Κάποιο από τα μηνύματα, όμως, έπεσε στην αντίληψη της απατημένης συζύγου, η οποία έγινε έξαλλη. Αρχικά εξοργίστηκε, τσακώθηκε άγρια με τον σύζυγό της με αποτέλεσμα ο καμεραμάν να φύγει από το σπίτι για δύο εβδομάδες. Τελικά, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της, παρόλο που, όπως λέει η ίδια, ο σύντροφος της ζωής 87της ομολόγησε ότι με την παρουσιάστρια συνευρέθηκαν ερωτικά στο πατρικό της σπίτι. Στη Σαλαμίνα! Όλοι οι επίμαχοι διάλογοι Στη διάθεση της εφημερίδας βρίσκονται όλοι οι διάλογοι-φωτιά μεταξύ του «παράνομου ζεύγους» οι οποίοι αποδομούν τον βασικό ισχυρισμό της παρουσιάστριας (στα ασφαλιστικά μέτρα) ότι η γνωριμία της με τον κάμεραμαν ήταν κοινωνική. Εκφράσεις τύπου «είσαι κ@υλα πίσω από την κάμερα», «μωρό μου», «είμαι στην παραλία… καίγομαι» αλλά και συνεννοήσεις για μυστικά ραντεβού δίνουν και παίρνουν.

  Διάλογος 1:

  Παρουσιάστρια: Ναιιι, κανόνισε το ραντεβού

  Κάμεραμαν: Ναι πότε μπορείς

  Π: Ακούω προτάσεις, είσαι πολύ «κ@υλα πίσω από την camera!!!

  K: Και εσύ μωρό μου είσαι κ@ υλα…

  Διάλογος 2 (16 Αυγούστου 2019)

  Η παρουσιάστρια είναι διακοπές με το σύντροφό της στη Σαλαμίνα… Συνομιλεί με τον κάμεραμαν:

  Κ: Όπου πας δημοσιογραφείς, μωρό μου… Το μικρόβιο

  Π: Ναι, μωρό μου… δεν μπορώ να αντισταθώ!

  Κ: Παναγία μου! Αντιστάσου…

  Π: Δύσκολα!!!

  Κ: Χαχαχα, κοπελάρα μου, τίποτε δεν είναι δύσκολο για εσένα. Πού είστε, παραλία;

  Π: Ναι, σε αυτήν που ανέβασα. Έβαλα 15.8 επίτηδες
  Κ: Τι είναι το 15.8;
  Π: Αυγούστου 15
  Κ: Παναγία μου. Εκτέθηκα
  Π: Γιατί;
  Κ: Δεν κατάλαβα τι είναι το
  15.8
  Π: Δεν πειράζει μωρό μου…
  Κ: Τι χαζός. Εντάξει τότε,
  αφού το λες εσύ…
  Π: Είσαι σε χαλάρωση διακοπών το μυαλό ταξιδεύει…
  Την επόμενη ημέρα η συζήτηση συνεχίζεται:
  Κ: Αύριο λέμε να σας έρθουμε
  Π: Έλεγα Τρίτη ή Τετάρτη για
  να κάνουμε και τα γενέθλιά του…
  Κ: ΩΩΩΩ, οκ. Εντάξει τότε.
  Π: Θα έρθετε να μείνετε, τι λέτε;
  Κ: Για πες να υπολογίσω
  Π: Τι να υπολογίσεις την ώρα;
  Πολλές ώρες!
  Κ: Αγάπη μου όμορφη
  Π: Ο (αναφέρει το όνομα του
  δημοσιογράφου-παρουσιαστή)
  θα φύγει πρωί. Μη μείνω μοναχούλα μου! Να έρθετε γρήγορα!
  Κ: Ναι μωρό μας
  Π: Μπάνιο, βουτιές, φουσκωτά αν δεν φυσάει… παραλία,
  άραγμα, φαγητάκι, βουτιές, καφέ, μουσικούλα, beach baraki
  Κ: Θα πω στη Σοφία να κατέβει από ΕΡΤ να με πάρει από Βουλή…

  Μιλώντας στην «Μ» η σύζυγος του κάμεραμαν, η Σοφία, αλλά και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο Δημήτρης, αναφέρονται στην υπόθεση που κλόνισε και παραλίγο να χαλάσει το γάμο τους. Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Ιουλίου με την υπογραφή της σύμβασης στο κανάλι της Βουλής των Ελλήνων.
  «Η γνωριμία μου και πιο συγκεκριμένα η πρώτη επαφή και συζήτηση με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου έπειτα από μια
  αναζήτηση δική μου για ιδιωτικά σχολεία που ενδιαφερόμουν να μαζέψω πληροφορίες για τον γιο μου και που η ίδια έδειξε ενδιαφέρον να μου μιλήσει».

  Οι γνωριμίες

  Η σχέση τους ήταν μόνο επαγγελματική μέχρι αυτό το σημείο, αφού η παρουσιάστρια του είχε πει ότι θα τον βοηθήσει στο επαγγελματικό κομμάτι με τις γνωριμίες της. «Έφτασε σε σημείο επίσης, επειδή εκείνη την περίοδο οδεύαμε προς εκλογές, να μου ζητάει αν αλλάξει η κυβέρνηση, γιατί έχει πολλούς γνωστούς, να αναλάβω το κομμάτι παράγωγης της εκπομπής». Σταδιακά, όπως λέει, η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει. Να γίνεται πιο προκλητική. Ο Δημήτρης ισχυρίζεται ότι συζήταγε μαζί του για τις σχέσεις της και για την πορεία της ζωής της.
  «Μου είπε ότι είδε στον ύπνο της να κάνει έρωτα με το γιο του συντρόφου της και ότι της άρεσε κιόλας. Ότι έχει κάνει πολύ κακό σε πολλούς ανθρώπους και εγώ απορούσα άλλα δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοεί, μου χαρακτήριζε τον εαυτό της ως φίδι και ότι αλλάζει δέρμα όπως αυτό», επισημαίνει.

  «Σήμερα και με πολύ μεγάλη αίσθηση ευθύνης που μου αναλογεί, αντιλαμβάνομαι ότι όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο από την ‘κυρία’, η οποία πήρε πρόσβαση στον τρόπο που ζούσαμε με την οικογένειά μου, χωρίς καμιά αντίσταση πήρε θέση και κατάφερε μαζί με το κομμάτι το σεξουαλικό αλλά και των παρεμβάσεων που υποσυνείδητα περνούσε σε εμένα να υποδομήσει τη σχέση μου με τη γυναίκα μου».

  Ύστερα από αυτά η ιστορία είναι η γνωστή. Αφού έστελναν μηνύματα μέσω της εφαρμογής η σύζυγός του τον έπιασε στα «πράσα» και αφού διάβασε όλα τα μηνύματα, τον έδιωξε από το σπίτι. «Μου ζήτησε να το καλύψω άμεσα. Να αναφέρω στη σύζυγό μου ότι δηλαδή η παρουσιάστρια δεν είχε καμία συμμέτοχη
  και το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας».
  Από την πλευρά της η Σοφία επισημαίνει: «Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι άρρωστη και διεφθαρμένη. Έχει διαλύσει πολλά σπίτια και ελπίζω να μην διαλύσει και άλλα. Το δικό μας σώθηκε επειδή μπόρεσα να δω το μέγεθος του προβλήματος. Έχει εμμονή. Χαρακτήριζε τον εαυτό της φίδι».

  «Με απειλούσαν με μηνύματα»

  Τη δική της αλήθεια αποκαλύπτει μέσω οκτασέλιδης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε και συζητήθηκαν την Παρασκευή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η γνωστή παρουσιάστρια. Αναφέρεται στη γνωριμία, τα απειλητικά μηνύματα που υποστηρίζει ότι λάμβανε και το επεισόδιο της 21ης Οκτωβρίου έξω από το σπίτι της.

  «Εξ΄ αρχής αυτής της βραχύβιας κοινωνικής γνωριμίας, το ζευγάρι εμφάνισε μια υπερβολική και πιεστική συμπεριφορά εντατικοποίησης της γνωριμίας μας, δίνοντας σε εμένα την εντύπωση ανθρώπων που επιδίωκαν να ανέλθουν κοινωνικά ή και επαγγελματικά μέσω του δημοσιογραφικού κύκλου και των γνωριμιών που διατηρούσα.

  Την ίδια διαχυτική και υπερβολικά φιλική συμπεριφορά επεδείκνυε ο 2ος καθών απέναντί μου και στον χώρο εργασίας μας, προσπαθώντας πάντα να είμαι ευγενική μαζί του, αλλά και να ακούω με ειλικρινές ενδιαφέρον τα οικονομικά προβλήματα αλλά και τις ενδοσυζυγικές διαφορές τους…». Όπως λέει, το πρωινό της 4ης Οκτωβρίου 2019 δέχθηκε από την σκηνοθέτρια γραπτά μηνύματα στο facebook τα οποία ήταν απειλητικά και έγραφαν: « Από τώρα και στο εξής κρύψου… Θα σε ξεφτιλίσω. Φύγε, γιατί εάν σε βρω, θα σε γα@@σω, που@@να, βρωμιάρα. Μου χάλασες το σπίτι βιζιτού, έμαθα ότι είσαι μεγάλη καριόλα και έτσι λένε στη Βουλή, θα σε ξεφτιλίζω μέχρι να σε τελειώσω,έχεις χωρίσει πολλούς αλλά από εμένα δεν θα ξεμπλέξεις εύκολα, ποιήτρια της @ουτσας, το αργότερο που σου δίνω είναι να φύγεις από τη Βουλή γιατί αυτό που θα σου κάνω δεν θα έχεις που να κρυφτείς…».

  «Τον γούσταρες»

  Όπως λέει, τα μηνύματα συνεχίστηκαν και στις 18.10 όταν εκείνη της απάντησε ότι της οφείλει μια συγγνώμη γιατί της κατέστρεψε τη ζωή.
  Η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής:

  «Δεν σου οφείλω τίποτα. Έστελνες ερωτικά μηνύματα στον άντρα μου στο μέσεντζερ και στο μέιλ και γνωρίζω πολύ καλά ότι τον γούσταρες και του την
  έπεφτες όπως το γνωρίζουν πολλοί μέσα στο κανάλι, όπως και ότι πολλές φορές πήγαινες και τον έβρισκες εκτός βάρδιας για να τον περιμένεις όταν είχε άλλη βάρδια εκτός πρωϊνού».

  Και στις 21.10.2019:

  «Κα@@λα, που@@να, ήρθε το τέλος σου. Σε γά@@σε ο άντρας μου στη Σαλαμίνα και ήρθες σπίτι μου ξεκο@@ρα, θα σε γα@@σω… εξαφανίσου από παντού, θα σε γα@@σω μόλις σε βρω. Θα σε κάνω παντού ξεφτίλα μωρή πόρνη».

  Μάλιστα, αναφέρεται και στο επεισόδιο του φερόμενου ως ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της 21ης Οκτωβρίου επισημαίνοντας ότι αναγκάστηκε να χαμηλώσει τον ήχο της θυροτηλεόρασης προκειμένου να μην ξυπνήσουν
  τα παιδιά της, ότι παρέμεινε μέσα στο σπίτι της και ότι εν τέλει κάλεσε την αστυνομία ενώ ο οπερατέρ και η σκηνοθέτρια η οποία κρατούσε καδρόνι βρίσκονταν έξω από την πολυκατοικία!

  Μάλιστα, αναφέρεται σε ψευδή μήνυση που κατατέθηκε σε
  βάρος της αρνούμενη τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού. Από την
  πλευρά του ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Γιώργος Κακουλάκης, επεσήμανε στην «Μ»: «Υπάρχει δικαστική διαδικασία η οποία θα κορυφωθεί, διότι συνεχίζουν παράνομες πράξεις και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει και Δικαιοσύνη».

  Η έκθεση του νοσοκομείου

  Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο το οποίο περιέχεται στο φάκελο της δικογραφίας που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε η σκηνοθέτρια-σύζυγος του κάμεραμαν είναι τα αποτελέσματα της
  εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε στο Σισμανόγλειο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης έφερε εκδορές στο αριστερό στήθος και στην κοιλιά.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  Η παρουσιάστρια – πρωταγωνίστρια του ερωτικού σκανδάλου σε διαθεσιμότητα

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Καλογρίτσας: Τι αναφέρει στη μήνυση του-Μάλλον γνώριζαν στου Μαξίμου σύμφωνα με τον ίδιο

  Φέρεται να γνώριζαν παράγοντες της τότε Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου για την εικονική συμφωνία της εταιρείας του, σύμφωνα με τον...

  Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα, έγινε 18 (φωτογραφίες)

  Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα, έγινε 18. Δείτε πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ένα ξέφρενο πάρτι διοργάνωσε η Φαίδρα Μπάρμπα με καλεσμένους όλους τους φίλους της...

  Στο «φως» η λίστα Πέτσα

  Στη δημοσιότητα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τη λίστα με τα ΜΜΕ τα οποία έλαβαν 20 εκατομμύρια ευρώ, η οποία προκάλεσε τη σφοδρή...

  Άννα Βίσση: Ποζάρει με μπικίνι στα 62 της και κόβει ανάσες

  Η Άννα Βίσση ποζάρει με μπικίνι στα 62 της και κόβει ανάσες με το κορμί της! Όταν την έπλασε ο Θεός πρέπει να είχε προφανώς...

  Πέτσας για Μ. Βρετανία : Ανοίγουν τα σύνορα από τις 15 Ιουλίου

  Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Κυβέρνηση το άνοιγμα των συνόρων με τη Μεγάλη Βρετανία από τις 15 Ιουλίου. Παραμένει η κατάσταση ως έχει για...