9:15 Κυριακή 29 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Οικονόμου : Σκέψεις για rapid test και στους εμβολιασμένους που θα το πληρώνουν - Εκπτωση 80% στους λογαριασμούς ενέργειας

Οικονόμου : Σκέψεις για rapid test και στους εμβολιασμένους που θα το πληρώνουν - Εκπτωση 80% στους λογαριασμούς ενέργειας

Οικονόμου Live: Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποχρεωτικού rapid test και σε εμβολιασμένους άφησε ο κυβερνητικός εκρόσωπος Γιάννης Οικονόμου λέγοντας για το συγκεκριμένο μέτρο ότι εκεί που θα παρατηρηθεί συνωστισμός εάν κριθεί αναγκαίο θα το συζητήσουμε και θα το ανακοινώσουμε εγκαίρως.

Μετά από διευκρινιστική ερώτηση, μάλιστα, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι εάν το συγκεκριμένο μέτρο κριθεί απαραίτητο τότε το κόστος θα το επιβαρύνεται ο πολίτης που θα πρέπει να υποβληθεί σε rapid test για να επισκεφθεί χώρους που αυτό θα χρειάζεται για την είσοδο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 

Σε νέα ερώτηση για το κόστος ο κ. Οικονόμου είπε ότι θα υπάρξουν πολύ συγκεκριμένες ανακοινώσεις από τον αρμόδιο υπουργό προσθέτοντας ότι «εάν κριθεί ότι μέσα στις γιορτές προκειμένου να μην διαταράξουμε τη λειτουργία της αγοράς , θα προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας