21:33 Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Όλα δύσκολα για Αλαφούζο µε τον Ατζούν στον ΣΚΑΪ…

Όλα δύσκολα για Αλαφούζο µε τον Ατζούν στον ΣΚΑΪ…

Πάνω που λύνει ένα πρόβλημα και λέει να ηρεμήσει ο Γιάννης Αλαφούζος, να σου ξεπετιέται ακόμα ένα. Στον Παναθηναϊκό προσέλαβε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ησύχασε το κεφάλι του. Αλλά στον ΣΚΑΪ ο επιχειρηματίας απέκτησε νέα προβλήματα. Η δήλωση του Ατζούν Ιλίτζαλι για το Αιγαίο (σ.σ. «αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα») και τα Ελληνοτουρκικά μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στο Φάληρο. Όπως και στους τηλεθεατές.

Βόμβα στο Survivor: “Συνευρέθηκαν μέσα στο παιχνίδι αλλά έξω είναι… φίλοι” (Βίντεο)

Ο ΣΚΑΪ απευθύνεται κυρίως σε κοινό της ευρύτερης συντηρητικής παράταξης. Ακόμα και η πολιτική προσέγγιση των ειδήσεων παραπέμπει στη λαϊκή Δεξιά, με πινελιές φιλελευθερισμού. Ήρθε, όμως, ο Ατζούν και τους έκανε άνω – κάτω. Στο κανάλι του Φαλήρου εκφράστηκαν πολλά παράπονα από τηλεθεατές. Αλλά ακόμα και στο δημοσιογραφικό επιτελείο έγιναν αρνητικά σχόλια.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν ψηλά, ακόμα και μετά την παράταση που έδωσε στο «Survivor» ο Τούρκος παραγωγός. Όπως, βέβαια, και τα διαφημιστικά έσοδα. Συνεπώς η λήψη οποιασδήποτε απόφασης μοιάζει με γρίφο για τον Αλαφούζο.

Στο Φάληρο ελπίζουν πως μπορεί να κοπάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να περιορίσουν τις εμφανίσεις του Ατζούν για λόγους αυτοπροστασίας. Το ερώτημα είναι αν θέλει ο Τούρκος παραγωγός να επιστρέψει στη λογική των χαμηλών τόνων. Διότι αν επιδιώξει να συνεχίσει την τακτική που άνοιξε με τις αναφορές στο Αιγαίο, ενδεχομένως να προκύψουν απρόσμενα κενά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. Με εξαίρεση το «Survivor». Το συγκεκριμένο reality δεν πρόκειται να φύγει από το πρόγραμμα του καναλιού, καθώς ο Αλαφούζος αντιλαμβάνεται ότι έτσι βρέθηκε ο ΣΚΑΪ στους πρωταγωνιστές της τηλεθέασης.

Όπως δημοσιεύτηκε στη «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας