Όλα όσα έγιναν στη Βουλή κατά τη διάρκεια των εργασιών της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Όλα όσα έγιναν στη Βουλή κατά τη διάρκεια των εργασιών της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Στη Γερουσία της Βουλής έγινε σήμερα το πρωί η έναρξη των εργασιών της επιτροπής «Ελλάδα 2021», της οποίας ηγείται η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η κυρία Αγγελοπούλου έφθασε με το χαμόγελο στα χείλη.

Παρόντες στην έναρξη των εργασιών ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, η Ολγα Γεροβασίλη εκπροσωπώντας τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Νίκος Βούτσης και Απόστολος Κακλαμάνης, υπουργοί, βουλευτές αλλά και η οικογένεια της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Παρόντες άπαντες! Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

 

Η κυρία Αγγελοπούλου ευχαρίστησε θερμά τον Προκόπη Παυλόπουλο λέγοντάς του «θα κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά».

Παρών στην εκδήλωση και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Ζαχαρίας Ιμάμ, δεύτερης γενιάς πρόσφυγας από τη Συρία. Σημειώνεται ότι στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις κατάφερε να συγκεντρώσει 19.055 μόρια και να πετύχει την εισαγωγή του στη σχολή των ονείρων του, τη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Στη Γερουσία της Βουλής και ο Τζέφρι Πάιατ.

Την ευκαιρία για μια σύντομη συζήτηση είχαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Φώφη Γεννηματά. Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά στο τετ α τετ τους είχαν και έναν σύντομο διάλογο εκτός πολιτικής επικαιρότητας και της επιτροπής «Ελλάδα 2021», καθώς μίλησαν για τα παιδιά τους και τις σπουδές τους.

Στην έναρξη εργασιών της επιτροπής και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Η οικογένεια της κυρίας Αγγελοπούλου βρέθηκε σύσσωμη στο πλευρό της. Τα παιδιά της, ο σύζυγός της Θεόδωρος Αγγελόπουλος. Παρών και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Η κυρία Αγγελοπούλου κάθισε ακριβώς δίπλα στην κυρία Γεροβασίλη η οποία σήμερα εκπροσωπούσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου κατ’ επιλογήν του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβε επικεφαλής της επιτροπής αυτής που έχει σκοπό να διοργανώσει εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Τα μέλη της επιτροπής ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

31 στον αριθμό, σε πρώτη φάση, περιλαμβάνουν εκπροσώπους των τεχνών, των γραμμάτων και των επιστημών.

Αμέσως μετά την εκδήλωση στη Γερουσία, η κυρία Αγγελοπούλου βρέθηκε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, όπου είχε συνάντηση και με μαθητές που βρέθηκαν σήμερα εκεί, για ξενάγηση.

 

Σχόλια