18:05 Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Όλη η δικογραφία για τον Διονυσίου!

Όλη η δικογραφία για τον Διονυσίου!
  • Το eReportaz εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα τη δικογραφία της υπόθεσης του Στέλιου Διονυσίου
  • Τι ισχυρίζεται ο ίδιος ο τραγουδιστής, αλλά και ο αστυνομικός Απόστολος Τσικόπουλος με τον οποίο είχε το επεισόδιο 
  • “Έκανα άμεσα στην άκρη και με χτύπησε μόνο στο δεξί χέρι”, ισχυρίστηκε ο 26χρονος ένστολος, υπονοώντας πως θα μπορούσε να έχει παρασυρθεί από το αυτοκίνητό του καλλιτέχνη

Πέτρος Κουσουλός – Διονύσης Γκουτζουρής

Το eReportaz εξασφάλισε τη δικογραφία που συντάχθηκε έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε ο 26χρονος αστυνομικός, Απόστολος Τσικόπουλος, κατά του Στέλιου Διονυσίου, όταν οι δύο άνδρες ενεπλάκησαν στο γνωστό επεισόδιο στην πλατεία Μαβίλη. Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από τη σύνταξη της δικογραφίας, ωστόσο είμαστε εδώ για να καταγράψουμε τα γεγονότα, όπως ακριβώς τα παρουσίασαν στους αρμόδιους αστυνομικούς υπαλλήλους.

Ο Στέλιος Διονυσίου ισχυρίζεται πως δεν έβρισε και δεν χτύπησε τον αστυνομικό και πως όλη η ένταση δημιουργήθηκε από την ανάγκη του να επισκεφτεί την κλινική για τους πόνους στο στήθος! Χαρακτηριστικά επικαλείται τα εξής: “Ο ψευδαίστατος ισχυρισμός, ότι τον χτύπησα, είναι συκοφαντικός για εμένα, αφού προέρχεται από έναν άνθρωπο τον οποίο δεν γνωρίζω και άνευ λόγου δήθεν του επιτέθηκα για να του κάνω κακό. Αυτό διαφέρει από το χαρακτήρα μου, τις αρχές μου, την αγωγή μου, την προσωπικότητά μου και την εν γένει ιδιοσυγκρασία μου… Ζήτησα κατ’ εξαίρεση να μου επιτραπεί να περάσω καθώς αντιμετώπιζα πρόβλημα στο στήθος μου, το οποίο είχα αντιμετωπίσει και στο παρελθόν”.

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν στις 16:20 όταν το αυτοκίνητο του Στέλιου Διονυσίου πλησίασε στην απαγορευτική κορδέλα και σε έναν δόκιμο αστυνομικό:

“Το όχημα μάρκας Peugeot προσέγγισε το σημείο που βρισκόταν ο ανωτέρο Δόκιμος αστυφύλακας και τότε είδα τους δύο άνδρες να συνομιλούν. Αντιλήφθηκα πως ζητούσε από τον Δόκιμο αστυφύλακα να επιτρέψει σε αυτόν να περάσει την αστυνομική κορδέλα και να κατευθυνθεί επί της οδού Δορυλαίου. Ξαφνικά φώναξε δυνατά στον Δόκιμο αστυφύλακα και ξεκίνησε παραβιάζοντας την αστυνομική κορδέλα, καθώς και τις εντολές του Δόκιμου…”

Διαβάστε κατ’ αποκλειστικότητα την περιγραφή του αστυνομικού στη δικογραφία που αποκαλύπτουμε!

Κατάθεση έδωσε και ο Δόκιμος αστυφύλακας τον οποίο επικαλείται ο Απόστολος Τσικόπουλος:

 

Αποκλειστικά στο eReportaz ο αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος:

Τι λέει αποκλειστικά στο eReportaz ο μάρτυρας της υπόθεσης Διονυσίου

Διαβάστε όσα είπε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού, Πέτρος Μαντούβαλος

Π. Μαντούβαλος: “Ο Στ. Διονυσίου έβρισε σκαιότατα και χτύπησε τον αστυνομικό”

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας