18:23 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Ολυμπιακοί Αγώνες, συγχρονισμένη κολύμβηση: Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η αθλήτρια με κορωνοϊό - Δεν πάει Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες, συγχρονισμένη κολύμβηση: Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η αθλήτρια με κορωνοϊό - Δεν πάει Τόκιο

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ επιβεβαίωσε πως έχει νοσήσει από κορωνοϊό – Το ντουέτο με την Εβελίνα Παπάζογλου δεν θα αγωνιστεί, ωστόσο θα συμμετάσχει κανονικά το ομαδικό, αφού θα κληθεί αντικαταστάτρια
Οι κόποι μιας τετραετίας χάνονται εξαιτίας του κορωνοϊού για την Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης είναι αυτή που τέθηκε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς, λίγο πριν αναχωρήσει για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στην Covid-19.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Τέλος από την ΕΡΤ ο Δημοσθένης Καρμοίρης μετά το σχόλιο που έκανε σήμερα το πρωί (Βίντεο)

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απάντηση ΕΡΤ για σημερινή μη μετάδοση αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη

 


Η Πλατανιώτη έχει συμπτώματα (δέκατα) και πρέπει να μείνει στην Αθήνα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτόματα το ντουέτο με την Εβελίνα Παπάζογλου δεν θα αγωνιστεί στο Τόκιο, καθώς δεν υπάρχει αντικαταστάτρια (αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί το ομαδικό, καθώς υπάρχει αντικαταστάτρια).

Η σπουδαία πρωταθλήτρια προσπαθεί να… χωνέψει την ατυχία που την χτύπησε λίγο πριν το ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου μαζί με την Παπάζογλου είχαν βλέψεις για τελικό.

Όπως είναι κατανοητό, δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, αλλά το σημαντικό είναι πως δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή της.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας