21:32 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ολυμπιακός: Ακυρώνεται η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τη Μαρσέιγ

Ολυμπιακός: Ακυρώνεται η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τη Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή του, ενημέρωσε ότι ακυρώνεται η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μαρσέιγ.

«Μετά την ανάκληση της απόφασης της Κυβέρνησης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως ακυρώνεται η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο την Olympique de Marseille».

Η απόφαση αυτή προήλθε μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού ο οποίος  πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

«Η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης 

Ο διαιτητής του τελικού του Champions League διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ 

Σαν έτοιμοι από καιρό Ρόκα και Πογιάτος!

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας