Ολυμπιακός: Επιστροφή με πρόκριση στην Αθήνα! (φωτο)

Ολυμπιακός: Επιστροφή με πρόκριση στην Αθήνα! (φωτο)

Ο Ολυμπιακός νίκησε για δεύτερη φορά την Κράσνονταρ –έχοντας αυτή τη φορά για… εκτελεστή τον Ελ Αραμπί- και επέστρεψε στους ομίλους του Champions League.

Πέρασε τρεις γύρους στα προκριματικά του Champions League, δεχόμενος μόνο ένα γκολ και επιστρέφοντας πανάξια στους ομίλους της «λαμπερής» διοργάνωσης. Ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός είναι… εδώ και έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα και χαμόγελα στους οπαδούς του.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό ήταν πανηγυρικό μετά το 2-1 στη Ρωσία, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια, εκεί όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες της ομάδας.

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOlympiacosFC%2Fvideos%2F1299226973577873%2F&display=popup&ref=plugin&src=video

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOlympiacosFC%2Fvideos%2F2341550189214527%2F&display=popup&ref=plugin&src=video

Το αεροπλάνο της επιστροφής βρήκε το ταμείο της ΠΑΕ «φορτωμένο» από τα εκατομμύρια του Champions League και τους παίκτες να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπο τους. Την τιμητιοκή τους είχαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Σχόλια