15:02 Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Ονειρεύεται «απόδραση» ο έντρομος Φιλιππίδης

Ονειρεύεται  «απόδραση» ο έντρομος Φιλιππίδης

Εκτός φυλακών Τριπόλεως ευελπιστεί να βρεθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς όπως πληροφορείται η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» ο κατηγορούμενος, για βιασμό και απόπειρες βιασμών, ηθοποιός αναμένεται να προσφύγει (εντός της εβδομάδας) κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης!

Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Ο προφυλακισμένος ηθοποιός προσφεύγει κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης! – Το παρασκήνιο της απολογίας και τα πρώτα 24ωρα στις φυλακές της Τρίπολης

Ο Πέτρος που τελικά τον έφαγε ο… λύκος και κυρίως η σεξουαλικώς κακοποιητική συμπεριφορά που επεδείκνυε, συστηματικά, σε βάρος γυναικών και νεαρών ηθοποιών, αδυνατεί να αντιληφθεί τους λόγους που τον έφεραν στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα με τον ∆ημήτρη Λιγνάδη. Τελεί σε σωματική (λόγω COVID-19) και ψυχική απομόνωση, κλαίει και οδύρεται για το «ράπισμα» της τύχης και δεν μιλά σε άνθρωπο. Πρόσωπα του περιβάλλοντός του έλεγαν στην «Μ» ότι έχει ήδη δοθεί εντολή στους νομικούς του συμπαραστάτες να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να εξέλθει των φυλακών Τριπόλεως, όπου βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη, έχοντας ως νέους συγκάτοικους πρόσωπα που κατηγορούνται για ομοειδή και ιδιαίτερα ειδεχθή εγκλήματα.

Απολογία

Η αντίστροφη μέτρηση για την προφυλάκιση του Φιλιππίδη ξεκίνησε στις 7.10 το πρωί της περασμένης Τρίτης. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ελπίδα, και τον γιο του, ∆ημήτρη, εισήλθε στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου βρίσκεται το γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας. Λίγες ημέρες νωρίτερα ο προφυλακισμένος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για………………………………..

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας