4:13 Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Οργισμένοι οι χρήστες του διαδικτύου με τον 50 cent που κοροϊδεύει εργαζόμενο με διαταραχή (βίντεο)

Οργισμένοι οι χρήστες του διαδικτύου με τον 50 cent που κοροϊδεύει εργαζόμενο με διαταραχή (βίντεο)

Την οργή χιλιάδων χρηστών στα social media προκάλεσε ένα βίντεο που «ανέβασε» στο Twitter ο διάσημος τραγουδιστής 50 cent, όπου ο ίδιος χλευάζει έναν 19χρονο που πάσχει από διαταραχή.

Αναλυτικότερα, ο καλλιτέχνης κινηματογράφησε έναν 19χρονο που εργάζονταν σε συνεργείο καθαρισμού στο αεροδρόμιο του Κεντάκι, και τον χλεύαζε καθώς τον ακολουθούσε με την κάμερα του κινητού του.

Ο γνωστός ράπερ ακούγεται στην κάμερα να λέει «Η νέα γενιά είναι τρελή. Πώς σε λένε;». Ο νεαρός δεν απαντά και συνεχίζει το δρόμο του έχοντας τον ράπερ να τον καταγράφει. «Κοιτάξτε πως είναι. Τι σκατά πήρε πριν έρθει για δουλειά στο αεροδρόμιο. Είναι εντελώς φτιαγμένος (He high as a motherfucker)», σχολιάζει ο 50 cent όσο ο νεαρός απομακρύνεται.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, το βίντεο διεγράφη από το λογαριασμό του, ωστόσο ο 50 cent δε γλύτωσε τα αρνητικά σχόλια των χρηστών των social media, που τον κατηγορούν ότι κάνει bullying σε έναν εργαζόμενο, ο οποίος αποδείχτηκε πως έπασχε από χρόνια κοινωνική αγχώδη διαταραχή και επιπλέον αντιμετώπιζε πρόβλημα ακοής.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και ενημερώθηκαν οι γονείς του 19χρονου, οι οποίο εξοργισμένοι ζήτησαν να κατέβει το βίντεο και απαίτησαν δημόσια συγγνώμη για το χλευασμό του γιου τους που αντιμετωπίζει προβλήματα και απλά έκανε τη δουλειά του χωρίς να ενοχλεί.

Την ίδια ώρα, ξένα Μέσα που έχουν ζητήσει σχόλιο από τον μάνατζερ του τραγουδιστή σημειώνουν πως δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας