5:29 Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Όταν ο Α. Τσίπρας έλεγε πως η θάλασσα, η άμμος και η παραλία δεν νοικιάζονται...

Όταν ο Α. Τσίπρας  έλεγε πως η  θάλασσα, η άμμος και η παραλία δεν νοικιάζονται...

Η Ομάδα αλήθειας της ΝΔ είναι ένας ειδησεογραφικός οργανισμός, με έμφαση στα social media o  οποίος φτιάχνει βιντεάκια, αφίσες και posts, για να διακωμωδήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του.

Αμέτρητα βίντεο της «Ο.Α.» με το τι έλεγε ο Α. Τσίπρας προεκλογικά και τι μετεκλογικά είχαν γίνει η αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων χρηστών του Ίντερνετ!  και για χρόνια  η «Ο.Α.» αποτέλεσε ίσως την  ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη αντιπολίτευση που γινόταν στη χώρα λέγοντας πράγματα που ίσως η επίσημη πολιτική δεν θα μπορούσε να πει από του βήματος της Βουλής.

Το νέο Βίντεο της «Ο.Α.» έχει να κάνει με τα όσα δήλωνε ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάποτε στο Σούνιο υποστηρίζοντας το αναφαίρετο δικαίωμα των κατοίκων και των εκδρομέων να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία.

Και φυσικά το μυαλό μας πηγαίνει στα περιστατικά παρεμπόδισης δημοσιογράφων να κάνουν την δουλειά τους από τους άντρες της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στον ρεπόρτερ της εφημερίδας ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ Νίκο Νικολετάκη που χθες είχε μεταβεί στο Σούνιο προκειμένου να καλύψει το θέμα της βίλας που νοικιάζει ο αρχηγός της αξιωματικής ανατιπολίτευσης.

Οι άντρες της ασφάλειας  πρώην πρωθυπουργού του ζήτησαν να δείξει, τι φωτογραφίες έχει τραβήξει και δεν του επέτρεπαν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από την περιοχή, και να συνεχίσει το ρεπορτάζ του ενώ ο δημοσιογράφος δεν είχε καταπατήσει ιδιωτική περιουσία αλλά έκανε τη δουλειά του ευρισκόμενος σε δημόσια έκταση γης, την οποία όπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο που αναρτήθηκε υπερασπιζόταν διαπρύσια ο Α. Τσίπρας.

Ο τίτλος του βίντεο ” Τσιπρας πριν από τη βίλα στο Σούνιο: Η θάλασσα, η άμμος και η παραλία δεν νοικιάζονται” είναι η απάντηση στις παράνομες ενέργειες κατά των εκπροσώπων του Τύπου που έχουν πυκνώσει στην περιοχή αφού δύο μόλις μέρες πριν είχε συμβεί και άλλο ανάλογο περιστατικό με τηλεοπτικό συνεργείο.

Όσο για τις λεπτομέρειες των ενοικίασης της βίλας που δημοσιθέυθηκαν από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ΝΔ επισήμως με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της φρόντισε να αποδομήσει τον παρελθόντα λόγο του κ. Τσίπρα για …δωράκια και διευκολύνσεις με τίτλο: «Αυτές κι αν είναι ευκαιρίες!»…

Διαβάστε επίσης 

Άγριο περιστατικό, με δημοσιογράφο της «ΜΠΑΜ» έξω από τη βίλα του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο

Ένταση πριν από λίγο έξω από το εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο

Τι απαντά (με έγγραφα) ο Αλέξης Τσίπρας για το σπίτι στο Σούνιο

 

 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας