11:15 Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

«Ό,τι πιο φρικτό έχω ζήσει» - Η πρώην ευρωβουλευτής Κ. Κούνεβα θυμάται τη δική της επίθεση με βιτριόλι

«Ό,τι πιο φρικτό έχω ζήσει» - Η πρώην ευρωβουλευτής Κ. Κούνεβα θυμάται τη δική της επίθεση με βιτριόλι

Ήταν 22 Δεκεμβρίου του 2008 όταν άγνωστοι περιέλουσαν με καυστικό υγρό την πρώην ευρωβουλευτή, Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε την Τετάρτη στην Καλλιθέα μια 34χρονη γυναίκα γίνεται αφορμή για να θυμηθεί τη δική της εφιαλτική εμπειρία.

Μια επίθεση που στέρησε από την κ. Κούνεβα την όραση από το ένα μάτι, της προκάλεσε βλάβες στο πρόσωπο και στα εσωτερικά της όργανα. Η ίδια επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι της τα μεσάνυχτα της 22ης Δεκεμβρίου του 2008 δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, που την περιέλουσαν με βιτριόλι και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας σοβαρές βλάβες στον οργανισμό της.

H κ. Κούνεβα τόνισε: «Αυτό το υγρό, που είναι ένα σπιτικό χημικό όπλο, καταστρέφει ζωές και σκοτώνει ανθρώπους».

 

Σχετικά Άρθρα:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό» λέει η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση απο βιτριόλι

Αυτή είναι καλλονή που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι!

Μιλώντας στο protothema.gr η πρώην ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα είπε «οι πόνοι των ματιών που καίγονται από το οξύ είναι οι πιο φρικτοί πόνοι που έχω βιώσει. Έχω κάνει συνολικά 31 χειρουργεία, τα 20 εκ των οποίων τα έκανε στη Γαλλία. Και έχω να κάνω κι άλλα ακόμα. Ξέρετε, όταν κάνεις μεταμόσχευση δέρματος, πρέπει ο οργανισμός να υιοθετήσει το ξένο σώμα, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει. Στην Γαλλία όταν πήγα για να συνεχίσω την θεραπεία μου, κάνοντας ταυτόχρονα σερί χειρουργικές επεμβάσεις, οι γιατροί εκεί μου είπαν ότι κανονικά έπρεπε να είχα πεθάνει. Ευτυχώς, οι γιατροί στην Ελλάδα είχαν κάνει ότι περνούσε από το χέρι τους για να με βοηθήσουν».

«Κάηκαν οι φωνητικές χορδές, ο οισοφάγος, ο πνεύμονας, το στομάχι… Με την αναπνοή και τις αναθυμιάσεις καταστράφηκαν τα όργανα».

«Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της κοπέλας. Αυτό το υγρό σε καίει για 20 μέρες…», υπογραμμίζει και θυμάται: «Ήταν δύσκολο να αντέξω αυτόν τον πόνο. Καίγονταν τα πάντα. Δεν υπάρχει πιο δύσκολος πόνος».

Παράλληλα, η πρώην ευρωβουλευτής εκφράζει την επιθυμία, να συναντηθεί με τους γονείς της 34χρονης ή έστω να μιλήσει μαζί τους στο τηλέφωνο, για να τους κατευθύνει, ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας