14:15 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Π. Κουσουλός: "Ενοχλούμε γιατί δεν προβάλλουμε μόνο την πλευρά του Δ. Λιγνάδη" - Η απάντηση στον Αλ. Κούγια

Π. Κουσουλός: "Ενοχλούμε γιατί δεν προβάλλουμε μόνο την πλευρά του Δ. Λιγνάδη" - Η απάντηση στον Αλ. Κούγια

Ο Πέτρος Κουσουλός ,εκδότης της εφημερίδας “Μπαμ στο ρεπορτάζ” και διευθυντής του ereportaz.gr/ dikastikoreportaz.gr απάντησε σήμερα στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη Αλέξης Κούγιας.

Όπως είπε είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Αλέξη Κούγια να μηνύσει όποιον θέλει και να πει οτιδήποτε θέλει.  “Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο υπάρχει αυτός ο εκνευρισμός” ανέφερε. Ο Πέτρος Κουσουλός τόνισε ότι “η έρευνα της εφημερίδας ΜΠΑΜ ενόχλησε πάρα πολλούς γιατί δεν προέρχεται μόνο από την πλευρά Λιγνάδη. Εμείς κάναμε το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε προβάλλοντας όλες τις πλευρές. Χάρη στη δική μας έρευνα έγινε η δεύτερη αυτοψία στην πολυκατοικία Λιγνάδη.”

Την εξέταση «σειράς παράνομων ενεργειών» της 19ης τακτικής ανακρίτριας σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ζητά από την Αρεοπαγίτη Επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου ο Αλέξης Κούγιας με αναφορά που κατέθεσε.

Ο συνήγορος του προσωρινά κρατούμενου καλλιτέχνη στρέφεται κατά της ανακρίτριας, την οποία κατηγορεί για παράβαση καθήκοντος και ζητά από την επιθεωρήτρια , αρεοπαγίτη Ζαμπέτα Στράτα, να εξετάσει σειρά ενεργειών της δικαστικής λειτουργού που χειρίζεται τη δικογραφία για δύο βιασμούς που βαρύνει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αναφέρει, μάλιστα, ο κ. Κούγιας ότι σκοπεύει να στραφεί με μήνυση για παράβαση καθήκοντος τόσο κατά της ανακρίτριας όσο και κατά των εισαγγελέων που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η ανακρίτρια «χειραγωγεί τους μάρτυρες δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης και αποδέχεται τις μαρτυρίες αν αξιόπιστων ανθρώπων», ενώ επανέλαβε πως «στόχος είναι η κ. Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίες, χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ποινικολόγου, η υπόθεση σε βάρος του εντολέα του «θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους, φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια..».

«Είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο είναι ποινικό αδίκημα», κατέληξε ο κ.Κούγιας.

Διαβάστε επίσης

Λιγνάδης: Αναφορά στην ανακρίτρια προανήγγειλε ο Κούγιας

Νέες ερωτικές επιστολές τα ευρήματα της Αστυνομίας στην ταράτσα του Λιγνάδη!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας