15:36 Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία, παραχωρούμε διαρκείας στον φίλαθλο από την Κορέα και εγγράφεται μέλος"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία, παραχωρούμε διαρκείας στον φίλαθλο από την Κορέα και εγγράφεται μέλος"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη θέση μέσω Instagram καταδίκασε το περιστατικό με την επίθεση στον άτυχο φίλαθλο από την Κορέα, τονίζοντας ότι αυτοί που προκαλούν βία δεν έχουν θέση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ ο 38χρονος θα έχει ένα εισιτήριο διαρκείας και εγγράφεται μέλος στα μητρώα του συλλόγου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε το τραγικό περιστατικό με την επίθεση που δέχθηκε ένας Κορεάτης φίλαθλος έξω από το Γεώργιος Καραϊσκάκης το απόγευμα της Πέμπτης, όταν στις 18:30 έξω από τη θύρα 11 ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον 38χρονο και με τη χρήση βίας του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι παραχωρεί στον άτυχο φίλαθλο ένα διαρκείας, προκειμένου να βρίσκεται όποτε θέλει στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου. Παράλληλα τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι οι δράστες δεν θα έχουν θέσει στο γήπεδο.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει κάθε μορφή βίας με αφορμή μια χαρά της ζωής, όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία και διαμορφώνουν κάκιστη βία εικόνα για τον Σύλλογο σε διεθνή μέσα.

Ο άτυχος φίλαθλος από την Κορέα που δέχτηκε επίθεση σε δρόμο και σε αρκετή απόσταση από το γήπεδό μας, σήμερα εγγράφεται μέλος στα μητρώα του συλλόγου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα του παραχωρήσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να βρίσκεται όποτε θελήσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Το insta story του Ολυμπιακού για τον άτυχο φίλαθλο από την Κορέα:

ΠΑΕ Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα «έπεσε» στην 20η θέση της UEFA

Χώμα από την ιερή Άλτη της Ολυμπίας στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας