13:24 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάλη: Ο βιασμός της 12χρονης από τον προπονητή της και οι καταγγελίες για την Ομοσπονδία

Πάλη: Ο βιασμός της 12χρονης από τον προπονητή της και οι καταγγελίες για την Ομοσπονδία

Τον Σεπτέμβριο του 2018 η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” δημοσίευσε τη δικογραφία που αφορούσε τον προπονητή πάλης, Σπύρο Μπούσουλα, ο οποίος κατηγορήθηκε και στη συνέχεια καταδικάστηκε (πρωτόδικα) σε 12 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό μιας 12χρονης αθλήτριάς του. Από τις καταθέσεις των μαρτύρων, προπονητών και όχι μόνο, που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα προέκυψε ότι από το 2012 η Ομοσπονδία ήταν ενήμερη για το “ποιόν” του συγκεκριμένου προπονητή χωρίς να τον απομακρύνει. Συγκεκριμένα, στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται καταθέσεις-κόλαφος για την κάλυψη την οποία παρείχε στον Σπύρο Μπούσουλα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης, Κωνσταντίνος Θάνος. Ένορκες καταθέσεις άλλων προπονητών αποκαλύπτουν όλα όσα συνέβησαν μεταξύ του 48χρονου άνδρα και της 14χρονης αθλήτριας του στην Καλαμπάκα ενώ αναφέρουν ότι παρά το γεγονός πως όλα είχαν επισημανθεί στην κεφαλή της Ομοσπονδίας εκείνη δεν έκανε τίποτε για να προστατεύσει τις ανήλικες αθλήτριες.

Μεταξύ αυτών, ο διαιτητής πάλης, Κωνσταντίνος Κανελλάκης ο οποίος μάλιστα αναφέρει ότι είχε ενημερώσει τον Κωνσταντίνο Θάνο καθώς και ότι ο Σπύρος Μπούσουλας δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και παράτυπα προπονούσε παιδάκια. Μάλιστα ο κ. Κανελλάκης είχε μιλήσει και στην εκπομπή Top Story και τον Πέτρο Κουσουλό προχωρώντας σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις:

Η υπόθεση παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν στην Εθνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας και τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου σε βάρος του Αριστοτέλη Αδαμόπουλου. Υπενθυμίζεται πάντως ότι μετά την επικαιροποίηση της υπόθεσης η Εθνική Ομοσπονδία Πάλης με ανακοίνωσή της επεσήμανε ότι τιμώρησε πειθαρχικά τον εν λόγω προπονητή, ο οποίος δεν είχε άδεια(!), μόλις γνωστοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπούσουλας μιλώντας στον Πέτρο Κουσουλό μέσα από την φυλακή είχε επισημάνει ότι επρόκειτο για σκευωρία η οποία είχε στηθεί από την οικογένειά της αθλήτριάς του.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας