1:39 Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Παλιοσπύρου για Λύτρα: Έχω διαβάσει την κατάθεση της συζύγου του 2-3 φορές, κάθε φορά με πιάνει ταχυπαλμία

Παλιοσπύρου για Λύτρα: Έχω διαβάσει την κατάθεση της συζύγου του 2-3 φορές, κάθε φορά με πιάνει ταχυπαλμία

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τοποθετήθηκε ως προς την κατάθεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου σχετικά με τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα, το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που εκπροσωπήθηκε νομικά από τον Απόστολο Λύτρα και τη σύζυγό του στην υπόθεση με το βιτριόλι, βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Από χθες, έχω διαβάσει άλλες 2-3 φορές την κατάθεσή της και κάθε φορά με πιάνει ταχυκαρδία με αυτά που περιγράφει».

Επίσης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποστήριξε ότι το ζευγάρι φαινόταν αγαπημένο και δεν κατάλαβε ότι ήταν δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο: «Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία ήταν η δικηγόροι μου στη δική μου νομική περιπέτεια. Τους έχω ζήσει πολύ και πάντα η εικόνα που είχα ήταν ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού, δεν μου είχαν δώσει καμία ένδειξη ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που καταλαβαίνω μέσα από την περιγραφή της, ενώ στην αρχή είχε ειπωθεί ότι κι εκείνη προσπάθησε να τον καλύψει και να πει ότι όντως έπεσε από τις σκάλες, βλέπω ότι από αυτό που περιγράφει η Σοφία προσπαθεί να κάνει μια διαχείριση της κατάστασης, να διασφαλίσει αρχικά την ασφάλεια του παιδιού της, κι αφού εξασφάλισε και τη δική της, τότε μίλησε.

Δεν είχε εξαρχής την πρόθεση να τον καλύψει, απλά αναγκάστηκε να κάνει κάποια βήματα για να τον διαχειριστεί και να μπορέσει να μιλήσει, αλλά αφού έχει εξασφαλίσει την ασφάλεια τη δική της και του παιδιού της. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το τονίσουμε στα θύματα βίας. Αν μέσα στο σπίτι αφού επέστρεψαν του έλεγε: “Θα σε καταγγείλω, θα τα πω όλα”, μπορεί να συνέβαινε κάτι ακόμα χειρότερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Χάρης Δούκας σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Ανδρουλάκης: «Η διαφορετική άποψη δεν είναι τοξικότητα»

Η Μόσχα «ψωνίζει» κατασκόπους για να αντισταθμίσει τα κενά από τις απελάσεις των διπλωματών της, ανακοίνωσε η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας