3:11 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Είναι για γέλια οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έκανε πλειστηριασμούς

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Είναι για γέλια οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έκανε πλειστηριασμούς

Για γέλια και για κλάματα, χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στα Παραπολιτικά Fm και τον Παναγιώτη Τζένο, τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, ότι επί διακυβέρνησής του, δεν γίνονταν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

«Γίνονταν εκατοντάδες πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για να μην πω χιλιάδες. Μπορεί κάλλιστα να γίνει μια έρευνα αυτής της περιόδου για τους πλειστηριασμούς που γίνανε και θα δούμε αυτό το αίσχος των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας», είπε ο πρώην υπουργός και σημείωσε πως «σε βάρος μου εκκρεμούν 4 δίκες μετά από δίωξη από το τμήμα προστασίας του κράτους, επειδή παρεμπόδιζα πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας».

Αισθάνθηκα αηδία
Με καυστικό τρόπο, σχολίασε εξάλλου την επίσκεψη Τσίπρα, στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την εισβολή δικαστικού κλητήρα και αστυνομικών στο διαμέρισμά της στου Ζωγράφου προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξωση.

«Αισθάνθηκα αηδία. Δεν είναι δυνατόν ο θύτης να επισκέπτεται για να συμπαρασταθεί στο θύμα του χωρίς να ζητήσει καν συγνώμη, χωρίς να πει ότι έκανα μεγάλα λάθη και εγκλήματα αυτή την περίοδο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλειστηριασμοί ακόμα και για 1 ευρώ χρέος στις τράπεζες

Πλειστηριασμοί: «Με πετάνε έξω, άνεργη, με δύο παιδάκια»- Κραυγή αγωνίας από μητέρα που έχασε το σπίτι της

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας