12:35 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης: Αθλητής και Αστυνομικός παίρνει πρώτη φορά μέρος

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης: Αθλητής και Αστυνομικός παίρνει πρώτη φορά μέρος

Αυτή την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2021 Σωματικής Διάπλασης. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει ο πρόεδρος της ΠΟΣΔ, Τάσος Κολιγκιώνης, ο οποίος γνωρίζει και ε ει στηρίξει όσο λίγοι τον χώρο του bodybuilding. Πλήθος αθλητών θα ξεδιπλώσουν στη σκηνή τη σωματική τους διάπλαση. Για πρώτη φορά θα διαγωνιστεί στην κατηγορία men’s physique ο 28χρονος αθλητής, Δημοσθένης Φούκας.

Εργάζεται ως αστυνομικός και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, με ζήλο και πειθαρχία ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης και αυστηρής διατροφής.

-Πώς νιώθεις λίγο πριν τον αγώνα; «Φτάνω στο τέλος αυτής της προσπάθειας και νιώθω χαρούμενος», δηλώνει ο κ. Φούκας και συμπληρώνει, «Ελπίζω σε μια διάκριση στην κατηγορία που θα διαγωνιστώ. Έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό».

-Πώς αποφάσισες να λάβεις μέρος σε έναν αγώνα σωματικής διάπλασης; «Έχω τελειώσει προπονητής και ναυαγοσώστης. Ασχολούμαι από μικρό παιδί με τη γυμναστική. Ήταν για μένα ένα δέλεαρ το αγωνιστικό μέρος. Βέβαια, να ευχαριστήσω για το έναυσμα τον προπονητή μου, Κώστα Στεφανίδη, ο οποίος έχει διακρίσεις στο ενεργητικό του τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής σωματικής διάπλασης»

πηγή: thenewspaper.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό έως το 2024 ο Βεζένκοβ

Το Metropolitan Hospital επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής της Ionikos Nikaia BC HNC Revolution

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας